Connect with us
Doinița Oancea a ajuns la medic! Se confruntă cu probleme de sănătate de luni bune

Vedete

Doinița Oancea a ajuns la medic! Se confruntă cu probleme de sănătate de luni bune

Doinița Oancea este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. De-a lungul carierei sale, a apărut pe micile ecrane în producții de succes, care au atras numeroși telespectatori. Din punct de vedere profesional, lucrurile merg foarte bine, Doiniția are multe proiecte în derulare și nu renunță nici la croitorie, una dintre marile sale pasiuni. La fel de bine funcționează și în plan sentimental, însă, situația este mai dificilă când vine vorba de sănătate. Actrița se confruntă cu probleme în acest sens de câteva luni și are nevoie de ajutorul unui medic specialist.

Doinița Oancea a ajuns la medic! Se confruntă cu probleme de sănătate de luni bune

Doinița Oancea se poate lăuda cu o carieră de succes. Aceasta este una dintre marile actrițe ale României, care a jucat în cele mai urmărite filme și seriale. Serialul cu care a debutat a fost l “Inimă de țigan”, apărut în anul 2008. Ea a interpretat-o pe tânăra Minodora Ionița Potcovaru. Înainte de a intra în lumea actorilor,  a fost director de campanie de spectacole, hostess și promoter.

Doiniția are și o pasiune pentru modă și, de mulți ani, face haine și nu a renunțat la acest hobby. În plan sentimental, aceasta se bucură de o relație frumoasă, de lungă durată, respectiv cinci ani, ferită de ochii lumii. În plus, actrița a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei de către iubitul său, de meserie pictor, și se pregătește de nuntă.

Cu toate acestea, problemele au apărut din punct de vedere al stării sale de sănătate. Doinița Oancea este foarte activă în mediul online și ține legătura cu fanii ei. La fel a făcut și acum, împărtășind cu aceștia unul dintre motivele pentru care se stresează în ultima vreme. Actrița acuză că se confruntă cu mari căderi de păr de aproximativ trei luni și abia acum a reușit să ia o trimitere pentru a efectua un set de analize prin care să afle cauza. Doinița Oancea le-a transmis urmăritorilor săi să nu administreze tratamente după ureche, ci doar dacă acestea au fost prescrise de specialiști.

„După 3 luni de zile de când îmi cade părul în mod excesiv, săptămâna trecută am reușit să ajung la doctorul de familie să iau o trimitere. Astăzi o să mă duc să îmi fac și eu niște analize să vedem ce carențe avem prin corp și de ce cade părul. Nu are rost să încercăm tratamente de capul nostru, șampoane și altele. Trebuie să facem analize. Mergeți la doctorul de familie, cereți trimitere la doctori de specialitate, faceți analize. Nu luați ce a luat sau a făcut X, Y! Suntem diferiți, reacționăm diferit!”, a spus artista pe Instagram.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top