Connect with us
Toate informațiile despre Speak și Ștefania: vârstă, CV, familie, biografie

Vedete

Toate informațiile despre Speak și Ștefania: vârstă, CV, familie, biografie

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc. De mai bine de trei ani, cei doi se iubesc nebunește și par de nedespărțit. Relația lor esteuna liniștită, ferită de ochii lumii și de scandaluri. După un eșec în dragoste, Speak a ajuns acum să fie fericit și să se simtă de parcă a renăscut alături de Ștefania, cea care îi va deveni și soție în curând. Află tot ce trebuie să știi despre cei doi artiși care se bucură de mare succes în prezent.

Cine sunt Speak și Ștefania

Ștefan Sprianu, cunoscut sub numele de Speak, este unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului. El s-a născut în Bacău, la data de

Deși a dat sportul pe muzică, el nu s-a desprins complet de acest domeniu și are în plan să înființeze propria echipă de baschet atunci cand va avea suficienți bani. El a devenit cunoscut pentru piesele sale care se bucură de mare succes, la fel și canalul său de YouTube, unde este foarte activ.

Mai mult, el a participat și la Asia Express, alături de iubita lui, unde au ajuns la un nivel avansat al competiției, făcând față cu brio multora dintre provocările de la acel show.

Din 2017, el se iubește cu Cristina Ștefania, femeia cu care urmează să se și căsătorească. Ea a fost dansatoare, activând pentru unii dintre cei mai cunoscuți artiști precum Elena Gheorghe, Inna, Smiley, Fly Project, Randi sau What’s UP. Atunci când l-a întâlnit pe Speak, acesta a fost cel care a inițiat-o în muzică și a ajutat-o să devină și mai cunoscută. Au urmat ore de canto pentru perfecționare, sesiuni de studio, iar acum are deja mai mult piese lansate. În plus, are succes și pe Youtube, unde face vlogging.

Ștefania vine din Galați și are 24 de ani. Ea este singură la părinți și mereu și-a dorit acest lucru, ceea ce i-a determinat pe părinții ei să-i respecte decizia. În 2015, ea a decis să vină în București pentru a da o șansă vieții sale profesionale, iar aici a dat peste oameni care i-au văzut potențialul și au ajutat-o să evolueze frumos.

Alături de Speak a realizat foarte multe, iar relația lor este una foarte frumoasă, lipsită de certuri. Publicul este îndrăgostit de acest cuplu, care face furori la fiecare apariție. Ei cred că sunt foarte compatibili și au planuri mari de viitor. Speak este cel mai mare critic al Ștefaniei și își dorește ca ei doi să evolueze din toate punctele de vedere.

„Dimineţile fără el sunt groaznice… de fapt mă trezesc când vine el acasă, nu-mi lipseşte foarte mult. Părinţii lui m-au primit cu braţele deschise, nu, nu au spus că sunt prea mică. Dacă vrea copil, i-am luat un căţeluş, de fapt îmi doresc să fiu mamă tânără, când va fi, o să vă anunţ. El este exigent cu mine, vrea să fiu perfecţionistă când vine vorba de muzică,’ a declarat Ștefania.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top