Connect with us
Un alt divorț zguduie lumea mondenă! Nimeni nu s-ar fi așteptat tocmai la ei

Vedete

Un alt divorț zguduie lumea mondenă! Nimeni nu s-ar fi așteptat tocmai la ei

Ultima perioadă a fost marcată de mai multe despărțiri, în special după zilele de stat în casă din cauza pandemiei de coronavirus. Multe cupluri sudate, la care nimeni nu s-ar fi așteptat, s-au destrămat, iar căsnicii de durată s-au încheiat în mod surprinzător, după ani și ani. După Pepe și Raluca Pastramă, un alt cuplu și-a spus adio, după ce a avut o nuntă de vis. Este vorba despre celebrul doctor Florin Ioan Bălănică și Sorana Frunzăverde, fiica regretatului ministru Sorin Frunzăverde.

Cum au ajuns cei doi la divorț

Florin Ioan Bălănică și Sorana Frunzăverde au decis să pună punct căsniciei lor, după opt ani în care nu au dat semne că ar exista probleme între ei. Cei doi ar fi încercat să țină totul secret, însă mai multe detalii au ieșit la iveală în ultima perioadă.

Astfel, decizia de a se despărți de fiica unuia dintre cei mai influenți miniștri, Sorin Frunzăverde, ar fi fost luată de către medic. Tot el ar fi depus actele de divorț, chiar în urmă cu câteva zile. Ațiunea a fost înaintată pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 din București și are ca obiect ”divorț cu minori”. Procesul va fi unul de lungă durată, având în vedere că este destul de complicat, fiind implicați și copii.

Florin Ioan Bălănică și Sorana Frunzăverde au avut o nuntă de vis. În acel timp, Florin director la un spital de Oftalmologie din Capitală, iar socrul său era unul dintre cei mai influenți oameni din România. Evenimentul luxos ar fi costat aproximativ un milion de euro, iar acolo au fost prezente unele dintre cele mai importante persoane. Au fost aproximativ 1000 de invitați, care au fost cazați la hoteluri de lux.

Nunta s-a desfășurat în Timișoara, la o imensă sală de nunți, pentru care Sorin Frunzăverde ar fi scos din buzunar 350.000 de euro doar pentru închiriere. Meniul a fost și el unul pe măsură, unde invitații s-au putut delecta cu brânzeturi aduse special din Elveția și preparate de lux, precum la rață cu sos de mandarine, camembert cu pepene, șalău cu spanac, piure de gutui, antricot de vită și piept de curcan umplut cu cârnați. Băuturile ar fi fost aduse în mod special din Ungaria, iar tortul a cântărit nici mai mult nici mai puțin de 30 de kilograme.

Sorin Frunzăverde a decedat în urmă cu an, la vârsta de 59 de ani. El suferea de mai mulți ani de o boală gravă la rinichi, iar starea lui se agravase în ultima perioadă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top