Connect with us
Pepe a încercat să-și salveze căsnicia. De ce a refuzat Raluca Pastramă împăcarea

Vedete

Pepe a încercat să-și salveze căsnicia. De ce a refuzat Raluca Pastramă împăcarea

Pepe și Raluca Pastramă nu mai formează un cuplu. Mariajul lor a ajuns la sfârșit, după 8 ani în care au lăsat impresia că lucrurile funcționează perfect în familia lor. Mereu au fost retrași, feriți de ochii lumii și și-au rezolvat în liniște problemele. Totuși, lucrurile au luat-o razna și s-a ajuns la despărțire, cea care a ales această variantă fiind Raluca. Pepe ar fi încercat să repare relația lor, însă soția lui nu a vrut să mai audă de împăcare.

Raluca nu ar mai avea sentimente față de Pepe

Pepe și Raluca Pastramă divorțează. Cei doi au ajuns la această înțelegere împreună, după ce bruneta ar fi decis că nu mai vrea să meargă pe același drum cu celebrul artist. Divorțul va avea loc la notar, pentru a fi evitat un proced la judecătorie. Deși lui Pepe îi este greu să facă acest pas, a acceptat de dragul fostei sale soții.

Celebrul artist a făcut anunțul printr-un vlog pe canalul său de YouTube, unde a explicat că nu a existat un motiv real care a dus la despărțirea lor. Deși se zvonește că el i-ar fi călcat strâmb Ralucăi, după ce aceasta ar fi glumit pe seama acestui subiect într-un filmuleț, susținând că nu are încredere în soțul său, se pare că nu asta ar fi fost cauza separării.

Surse apropiate celor doi au declarat pentru playtech.ro că probleme dintre ei au apărut încă de anul trecut, însă Pepe a reușit mereu să o împace pe soția lui prin gesturi frumoase, precum vacanțe, cu ajutorul cărora își încărcau bateriile și veneau acasă relaxați și fericiți. În ultima vreme au petrecut mai mult timp împreună, având în vedere că artistul nu a mai avut concerte, însă vechile trucuri nu au mai funcționat. Cât despre infidelitate, nici nu s-ar pune problema.

Deși Pepe și-ar fi dorit din nou o împăcare, se pare că Raluca Pastramă a refuzat vehement asta, pe motiv că nu mai are sentimente față de cel care i-a fost alături timp de 8 ani. Ea i-ar fi spus lui Pepe că nu îl mai vede ca pe un soț, ci ca pe un prieten, tatăl copiilor ei și nu mai este îndrăgostit de cel care alături de care are două fetițe.

„El i-a propus Ralucăi toate varientele posibile pentru a-și salva relația, dar ea nu a mai dorit de data aceasta. I-a spus că pur și simplu nu mai are sentimente, că iubirea s-a dus. Că îl vede ca pe un partener de viață, un prieten bun, tatăl copiilor ei, dar nu ca pe bărbatul de care este îndrăgostită. Iar atunci, Pepe a înțeles că nu mai este absolut nimic de făcut. Cât despre infidelitate, vă garantez că din partea lui nu s-a pus problema, el o divinizează pe soția lui.”, au declarat sursele.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top