Connect with us

Vedete

Un nou divorț surprinde lumea mondenă! O celebră cântăreață pune punct mariajului

Un nou divorț surprinde întreaga lume mondenă din România. O celebră artistă de la noi a decis să încheie mariajul după un an de la căsătorie. Cei doi soți au împreună un copil, însă au decis de comun acord să divorțeze.

Un nou divorț surprinde lumea mondenă! O celebră cântăreață pune punct mariajului

Elena Ionescu, fosta componentă sexy a trupei Mandinga, va divorța de soțul ei Răzvan Stanciu, conform spynews.ro. Se pare că cei doi îndrăgostițt o vor lua pe drumuri separate la puțin peste un an de la căsătorie. Deși păreau de nedespărțit, există surse care spun că ei nici măcar nu mai locuiesc împreună și urmează să se întânească pentru a încheia toate formaltățile pentru divorț.

Citește și: Bombă în showbiz! Victor Slav, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, prins drogat la volan

Elena Ionescu și soțul ei Răzvan s-au căsătorit anul trecut în luna martie. La acea dată cântăreața era însărcinată și a născut un băiețel sănătos în august 2018. Se pare totuși, că în ciuda dragostei puternice dintre cei doi, mariajul lor nu a funcționat așa cum ar fi trebuit și ei au decis că este mai bine să se separe. Deși locuiesc deja în case diferite, încă nu au ajuns la divorț din punct de vedere legal, notează spynews.ro.

Elena Ionescu si sotul ei divorteaza. sursa foto: viva.ro

Elena Ionescu si sotul ei divorteaza. sursa foto: viva.ro

Citește și: Florin Călinescu și TRAGEDIILE DIN VIAȚA LUI. A fost diagnosticat cu cancer: “Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui”

La data de 3 august 2018 Elena a adus pe lume un băiețel care poartă numele de Răzvan, ca tatăl său. Ca orice femeie ea a avut probleme cu greutatea în sarcină, însă putem spume că acum este din nou o bombă sexy.

Citește și: Alexandru Papadopol, mesaj emoționant: „Uneori, mi-e frică de ziua de mâine. Mi-e teamă că nu voi mai avea din ce trăi. Apoi, îmi revin şi..”.

Artista a impresionat pe toată lumea cu cu trupul pe care a reușit să îl recâștige după naștere. Ea a declarat într-un interviu că soțul ei a ajutat-o enorm. El este antrenor de fitness și i-a creat antrenmente perfecte pentru a scăpa de kilogramele în plus și a redeveni suplă. Din nefericire se pare că cei doi au ajuns la divorț.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top