Connect with us
Un nou scandal în familia lui Florin Salam. Au fost aduse acuzații grave

Vedete

Un nou scandal în familia lui Florin Salam. Au fost aduse acuzații grave

Cunoscutul cântăreț, Florin Salam, și-a pierdut soția în urmă cu 11 ani. Aceasta avea doar 27 de ani și ajunsese într-o stare gravă din cauza unei ciroze hepatice. În urma unei septicemii și a unui blocaj renal, tânăra a pierdut lupta cu viața. Vestea a venit ca un fulger pentru familie și apropiați, dar și pentru Florin. Acesta și-a refăcut viața în 2014 și are trei copii cu actuala sa iubită, Roxana Dobre. După atâția ani, Fostul său cumnat, fratele fostei neveste Fănica, Florin Albu, a lansat un șir de acuzații extrem de grave la adresa manelistului.

Un nou scandal în familia lui Florin Salam. Au fost aduse acuzații grave

În 2009, soția lui Florin Salam s-a stins din viață la numai 27 de ani, după o luptă cumplită cu o boală hepatică. Fănica a lăsat în urmă un soț și o familie îndurerată, dar și doi copii. El a rupt legătura cu tot ce ține de fosta sa familie. Cele mai grave acuzații au fost cele aduse de fosta sa soacră, conform cărora el nu ar mai fi mers la mormântul soției sale de 7 ani, nici măcar la sărbătorile importante. În plus, el ar fi refuzat să participe și la parastase.

După ce femeia l-a acuzat, acum a sărit la gâtul lui și fratele Fănicăi. Acesta susține că persoana care ar fi îmbolnăvit-o pe sora sa și fosta nevastă a cântărețului este Nuți, chiar sora lui Florin Salam, amintind de o întâmplare care a avut loc atunci când aceasta era doar o adolescentă. Astfel, el susține că femeia, care era deja purtătoare de hepatita C, ar fi injectat-o pe Fănica cu seringa ei.

„Femeia asta (n.r. – Nuţi, sora lui Florin Salam) este femeia care a omorât-o pe Fănica, pe mama lui Betty şi a lui Dani, pe nevasta lui Florin Salam. Fănica fiind mică, avea 15, 16 ani, a corupt-o şi a injectat-o cu seringa ei, ea deja având hepatita C.”, a mărturisit Albu.

Acuzațiile continuă

Acesta a continuat seria de acuzații la adresa lui Salam, susținând că artistul l-ar fi obligat să se cunune cu sora lui, deși avea deja soție și copii. Se pare că femeia ar fi avut nevoie de Albu pentru a-i lua numele și a putea părăsi țara.

„Florin Salam m-a chemat la el şi mi-a spus că trebuie să mă cunun cu sora lui neapărat, eu fiind căsătorit cu nevasta mea, aveam copilaşii mei. Şi l-am întrebat: “De ce să mă cunun eu cu sora ta?” Mi-a spus exact aşa: “Te duci şi te cununi cu sora mea neapărat ca să poate să ia numele tău pentru că altfel nu mai poate părăsi ţara pentru a merge după Fabian”, a mai precizat Florin.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. GOGU

    2020-08-12T11:06:07+03:00 at 11:06

    Raiosii,leprosii tarii !!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top