Connect with us
Lovitură dură pentru Florin Salam. Ce s-a întâmplat cu mama artistului

Vedete

Lovitură dură pentru Florin Salam. Ce s-a întâmplat cu mama artistului

Florin Salam primește lovitură după lovitură. Fratele său este grav bolnav și a ajuns la terapie intensivă, iar starea acestuia nu dă semne să se îmbunătățească. De altfel, manelistul a suferit și după pierderea bunului său prieten, Emi Pian, la priveghiul căruia a cântat ore întregi și chiar a acuzat că se simte rău din această cauză. Iar asta nu e tot. Se pare că mama artistului se simte din ce în ce mai rău, mai ales de când a aflat că fiul său, Nicușor, nu se simte prea bine.

Lovitură dură pentru Florin Salam. Ce s-a întâmplat cu mama artistului

Neluțu, fratele lui Florin Salam, a acuzat stări de rău și a avut nevoie de îngrijire medicală. Inițial a fost internat la secția de terapie intensivă a Spitalului Florească dar a fost transferat în regim de urgență la Institutul „Matei Balș”. Starea acestuia se înrăutățise. În prezent acesta se află într-o situație critică și este intubat pentru a primi oxigen.

Încercată de greutăți, surse apropiate ale lui Florin Salam au declarat că mama acestuia se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Nesuportând ideea că ar putea să-și piardă fiul, femeia întreabă în fiecare zi dacă există vreo nouă veste despre starea lui Neluțu. Apropiații se tem pentru ce e mai rău pentru că vestea că fiul ei cel mare este grav bolnav a adus-o într-o stare critică. Artistul cu greu face față acestei situații.

„ Mama lui Florin Salam e bătrână și are și ea probleme de sănătate. Ea îl iubește enorm pe Neluțu, e primul ei băiat, iar când a auzit că de la o simplă răcealî a ajuns la Terapie Intensivă a avut un șoc. E foarte complicat în familia lor. Florin a fost plecate zilele astea la priveghi la cumnatul lui (Emi Pian, n.r.), surorile fac cu rândul și merg la spital că poate li se face milă celor de acolo și le dau informații despre Neluțu. În același timp, trebuie să stea mereu și cu mama, să o supravegheze, pentru că nu se simte bine deloc. În fiecare zi le întreab pe surori dacă mai au vreo veste despre Neluțu.”, au declarat surse apropiate.

Artistul a cântat la înmormântarea lui Emi Pian ore în șir. Cântărețul de manele a fost scos pe brațe din vilă, după ce a fost la un pas să leșine și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top