Connect with us
Un nou scandal izbucnește la Casa Regală: „Sângele apă nu se face!”

Vedete

Un nou scandal izbucnește la Casa Regală: „Sângele apă nu se face!”

Deși lururile păreau că intră pe un făgaș normal la Casa Regală Britanică, gurile rele spun că Meghan Markle și Prințul Harry nu sunt deloc împăcați cu gândul că au renunțat la brand-ul Sussex Royal. După ce reprezentanții de la Palatul Buckingham au anunțat că cei doi nu vor mai putea folosi acest brad, Meghan ar fi fost extrem de nervoasă.

Un nou scandal izbucnește la Casa Regală: „Sângele apă nu se face!”

Potrivit presei britanice, Meghan Markle susține că nu există niciun temei legal pentru care ea și soțul ei să renunțe la brandul Sussex Royal, iar decizia luată de regină i se pare de-a dreptul umilitoare.

Conform publicaţiei „The Sun”, Meghan s-ar fi plâns prietenilor apropiați că intenţionează să folosească brandul regal şi după data de 31 martie, când se va încheia oficial legătura cu Casa Regală.

Meghan s-a săturat de interdicţii şi controverse pe teme false, la fel ca şi Harry, care, la fel ca şi băieţelul Archie, au sânge nobil, lucru pe care nu-l poate contesta nimeni. Sângele apă nu se face”, a precizat o apropiată a cuplului.

Și Prințul Harry a precizat în mai multe rânduri că el și Meghan nu fug de responsabilități, dar își doresc să aibă o viață mai discretă, mai ales după ce soția sa a fost de-a dreptul hărțuită de presa britanică.

Meghan și-ar fi dorit să poată promova în continuare brandul regal, ea precizându-le prietenilor că nu își dorește nici pe departe să profite de pe urma numelui Sussex Royal. Cu toate acestea, regina Elisabeta a decis să ei nu se mai pot folosi de acest nume sub nicio formă după data de 31 martie 2020.

Citește și: Mihai Voropchievici Află cum te influențează numărul ereditar, destinul și șansele în viață

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top