Connect with us
Unde locuiește acum Raluca Pastramă. A fost surprinsă cu bagajele

Vedete

Unde locuiește acum Raluca Pastramă. A fost surprinsă cu bagajele

Pepe și Raluca Pastramă au surprins o țară întreagă prin decizia lor de a se despărți. Anunțul a fost făcut chiar de Pepe printr-un filmuleț pe contul său de YouTube. Deși mereu au lăsat să pară că relația lor este una liniștită, lipsită de neînțelegeri, iar scandalurile și certurile în public niciodată nu i-au caracterizat, se pare că lucrurile nu erau tocmai roz între ei. Nu mai este cale de împăcare între cei doi soți, iar Raluca Pastramă deja s-a mutat din casa în care locuia cu Pepe.

Raluca Pastramă locuiește la o prietenă

Raluca Pastramă și Pepe nu mai formează un cuplu. De mai bine de două săptămâni, ei nu mai locuiesc împreună, iar divorțul este aproape. Nu va avea loc un proces, deoarece ei au căzut de comun acord să se despartă, așa că vor merge la notar pentru a divorța. Cele două fetițe pe care le au împreună stau cu mama lor și merg zilnic la Pepe în vizită, așa cum a spus artistul în clipul său de pe YouTube.

Se pare că Raluca este cea care a vrut să pună capăt mariajului cu Pepe. Artistul a mărturisit că au fost mai multe încercări de împăcare și s-a făcut tot ce era posibil, însă lucrurile nu au mai putut fi reparate. Pepe declară că nu există un motiv anume care a dus la despărțire, însă așa a fost să fie.

Raluca Pastramă este foarte hotărâtă în ceea ce privește separarea de Pepe. Ea a fost cea care a părăsit căminul conjugal. Se pare că locuiește acum cu o prietenă, care îi oferă ajutorul și suportul său în această perioadă în care este foarte stresată din cauza presiunii puse asupra ei. Raluca a fost surprinsă în timp ce își căra câteva lucruri la noua sa locuință provizorie. Ea era însoțită de una dintre fetițele pe care le are cu Pepe și a dus la mașină mai multe genți.

Raluca și Pepe au fost mereu foarte rezervați în ceea ce privește viața lor privată. Fosta soție a lui Pepe a evitat să apară în public și s-a rezumat doar la câteva apariții alături de celebrul artist. Deși Oana Zăvoranu a vorbit de mai multe ori urât despre ea, tânăra a ales să nu ia în seamă și să nu-i răspundă cu aceeași monedă, pentru a evita scandalurile, care nu o reprezintă deloc.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top