Connect with us
Valentina Pelinel a nascut miercuri dimineata, la o clinica privata din Capitala. Cristi Borcea a devenit iarasi tata si a facut un gest emotionant.

Vedete

Valentina Pelinel a nascut! Ce a facut Borcea la aflarea vestii

Valentina Pelinel a nascut miercuri dimineata la o clinica privata din Bucuresti, dupa cateva ore de travaliu. Fostul manechin a adus pe lume un baietel sanatos al carui nume ar urma sa fie Cristian, intocmai ca si cel al tatalui blondei, care a murit in urma cu mai multi ani.

Conform informatiilor din presa tabloida, Cristi Borcea, aflat in spatele gratiilor, i-ar fi trimis Valentinei un buchet de flori pentru a o felicita.

Valentina Pelinel a nascut!

Sarcina Valentinei Pelinel a fost indelung mediatizata dupa ce s-a aflat ca tatal al copilului ar fi chiar fostul actionar dinamovist Cristi Borcea.  Fosta nevasta a lui Cristian Boureanu a preferat sa nu faca foarte multe comentarii privind identitatea tatalui, insa Alina Borcea, sotia afaceristului, a luat foc la auzul acestor vesti.

Cele doua si-au aruncat mai multe vorbe dure, Alina chiar acuzand-o pe Valentina ca „vaneaza averi”.

Citeste si: Alina Borcea iese la atac: „Pelinel vaneaza averi. Ma arunca in strada!”

Citeste si: Valentina Pelinel ii da replica Alinei Borcea: „Sa imi spuna si mie cineva…”

„Nu ma lupt cu opinia publica, pentru ca, in general, eu nu ma lupt cu nimeni. Singura mea lupta e cu mine insami, in sensul constructiv, benefic. Fiecare om are povestea lui si evident ca, de cele mai multe ori, aparentele inseala. Dar nu am fost niciodata tipul de persoana care simte nevoia sa se justifice, uneori nici macar sa se apere, pentru ca sunt foarte sigura pe mine si imi creez propriul univers, unde e bine. Faptul ca am ramas insarcinata cand mi-am dorit, intr-un cadru mai mult sau mai putin atipic (depinde de mentalitate), pe mine m-a facut foarte puternica si fericita”, spunea Pelinel in urma cu ceva vreme.

„Lucrurile se vor lamuri de la sine. Se fac foarte multe scenarii si speculatii despre viata mea personala si nu numai. Asa cum presa ma cunoaste de 20 de ani, nu am mintit niciodata public. Am evitat subiecte uneori, dar tot ce am declarat a fost intotdeauna adevarul”, a spus Valentina Pelinel, intr-un interviu acordat Click, in urma cu cateva saptamani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top