Connect with us
Vanessa Bryant rupe tăcerea. Prima declarație după moartea lui Kobe Bryant

Vedete

Vanessa Bryant rupe tăcerea. Prima declarație după moartea lui Kobe Bryant

Vanessa Bryant, soția lui Kobe Bryant, a vorbit pentru prima oară după tragicul accident în care au murit soțul său și fiica ei în vârstă de 13 ani. Femeia este devastată de durere, însă a ținut să le mulțumească fanilor și prietenilor pentru tot spirjinul acordat.

Vanessa Bryant rupe tăcerea. Prima declarație după moartea lui Kobe Bryant

Femeia le-a mulțumit fanilor pentru tot sprijinul acordat în aceste zile extrem de grele, într-o postare pe Instagram. Mai mulți apropiați ai familiei au declarat epntru presa tabloidă din Statele Unite că vanessa abia reușește să lege două cuvinte fără să plângă.

„Eu și fetele mele vrem să mulțumim milioanelor de oameni care și-au manifestat sprijinul și dragostea în această perioadă oribilă. Vă mulțumesc pentru toate rugăciunile. Cu siguranță avem nevoie de ele. Suntem complet devastați de pierderea bruscă a soțului meu adorabil, Kobe – uimitorul tată al copiilor noștri; și frumoasa mea, dulce Gianna – o fiică iubitoare, atentă și minunată și o soră uimitoare pentru Natalia, Bianka și Capri.

 Suntem devastate și pentru familiile care și-au pierdut persoanele dragi duminică. Nu există suficiente cuvinte pentru a descrie durerea noastră în acest moment. Mă bucur să știu că Kobe și Gigi știau amândoi că sunt atât de iubiți. Am fost atât de incredibil de binecuvântați să îi avem în viața noastră. Mi-aș dori să fie aici cu noi pentru totdeauna. Ei au fost binecuvântările noastre frumoase luate de la noi prea curând. Nu sunt sigură de ceea ce se va întâmpla cu viețile noastre dincolo de astăzi și este imposibil să ne imaginăm viața fără ei. Dar ne trezim în fiecare zi, încercând să mergem înainte pentru că Kobe și fetița noastră, Gigi, strălucesc asupra noastră pentru a ne lumina calea.

Dragostea noastră pentru ei este nesfârșită. Aș vrea doar să îi pot îmbrățișa, să îi sărut și să îi binecuvântez. Vă mulțumim că ne-ați împărtășit bucuria și tristețea. Vă cerem să ne acordați respectul și confidențialitatea de care vom avea nevoie pentru a naviga în această nouă realitate.

Vă mulțumesc foarte mult pentru că ne-ați ridicat în rugăciunile voastre și pentru că îi iubiți pe Kobe, Gigi, Natalia, Bianka, Capri și pe mine. „, a scris Vanessa pe Instagram.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top