Connect with us
Veste mare de la Blăgești! Vulpița este însărcinată

Vedete

Veste mare de la Blăgești! Vulpița este însărcinată

Vulpița și Viorel au fost două dintre cele mai interesante personaje ale momentului. Cei doi au devenit cunoscuți după ce tânăra a venit la televizor să-și spună povestea de viață. Ea susținea că a fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că totul s-a întâmplat din proprie inițiativă. De atunci, cei doi au rămas în atenția publicului și au devenit vedete, însă faima lor s-a stins și fanii s-au săturat de aparițiile lor. Se pare că plecare lor le-a priit și soții Stegaru vor deveni părinți pentru a doua oară.

Vulpița, din nou mămică

Vulpița și Viorel au plecat de la Acces Direct după câteva luni bune de viață de vedetă. Succesul lor a fost spulberat de faptul că mama lui Viorel ar fi venit să-i ia pe amândoi acasă, deoarece fiica lor de doar 4 ani plângea de dorul lor. De altfel, se pare că și oamenii s-au săturat de aparițiile lor, deși existau și români care se amuzau pe seama lor și abia așteptau să intre în emisiune. Totuși, se pare că au din nou un motiv de bucurie!

Vulpița va deveni mamă pentru a doua oară, ceea ce înseamnă că soții Stegaru din Blegești își vor mări familia. Anunțul a fost făcut chiar de Viorel, care a intrat în direct la emisiunea care l-a consacrat, unde oamenii au putut vedea cu ce se ocupă cei doi de când nu mai apar pe micile ecrane.

Cei doi au stabilit și numele pe care îl va purta copilul: Radu, dacă e băiat, Doinița Mirela, dacă e fetiță. Nu au scris nimic pe rețelele de socializare, însă fanii sigur vor reacționa atunci când vor apărea imagini cu viitoarea mămică. Veronica se află în primul trimestru de sarcină și a mers chiar la un control care i-a confirmat că este însărcinată. Având în vedere că nu mai apare la TV, Vulpița va avea mai mult timp la dispoziție acum pentru a se ocupa de îngrijirea fetiței sale, dar și pentru primirea noului membru al familiei.

În urmă cu o săptămână, cei doi au fost surprinși într-o ipostază neplăcută. Vulpița și Viorel erau într-o căruță cu un bărbat în vârstă și purtau haine ponosite, motiv pentru care s-au ascuns atunci când au văzut că trecătorii îi filmează. Probabil s-au simțit rușinați și incomod fără ținutele elegante cu care erau obișnuiți la TV. Viorel a devenit din nou agresiv și imediat a luat o bâtă să-i lovească pe oamenii care i-au surprins așa.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top