Connect with us
Vulpița recuperează timpul pierdut! Ce relație are acum cu fiica ei

Vedete

Vulpița recuperează timpul pierdut! Ce relație are acum cu fiica ei

Vulpița și Viorel au fost unele dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului. Cei doi au ajuns celebri după ce Veronica a venit la TV să își spună povestea de viață, mărturisind că ar fi fost abuzată și violată de mai mulți bărbați. S-a dovedit, ulterior, că totul s-a întâmplat de bunăvoie, iar aceea nu a fost singura escapadă a tinerei. Au apărut chiar și imagini compromițătoare cu ea în timp ce își înșela soțul. Succesul lor a fost unul uriaș, reușind să devină celebri în scurt timp. Cu toate acestea, telenovela pe care au conturat-o a luat sfârșit și cei doi s-au întors acum la Blăgești, la fiica lor.

Vulpița petrece mai mult timp cu fetița

Faima și programul încărcat de la Acces Direct, emisiunea care i-a făcut celebri, i-a determinat pe Vulpița și Viorel să își părăsească fetița și să o lase în grija bunicilor. Succesul le-a luat mințile și i-a făcut să uite de satul din care provin și să se bucure din plin de viața de la Capitală, unde nu duceau lipsă de nimic, în timp ce fiica lor de doar 4 ani plângea acasă, de dorul părinților.

Soacra Vulpiței ar fi fost cea care a decis să pună capăt circului de la televizor și să-i aducă pe soții Stegaru lângă fiica lor. După ce ar fi vrut chiar să o dea în judecată pe Veronica pentru ca aceasta să fie decăzută din drepturile părintești, femeia s-a gândit că mai bine i-ar aduce pe cei doi soți la Blăgești, unde să aibă grijă de copilul pe care l-au lăsat baltă. Și așa a și făcut. În acest context, Ilinca, mama lui Viorel, a venit la București și i-a luat acasă pe Veronica și Viorel.

Veronica nu ar fi fost atât de bine primită la Blăgești, mai ales după ce au apărut în toată presa imagini cu ea în timp ce își înșela soțul. O altă persoană asista la toată scena și filma și, deși amantul i-a promis că va șterge imaginile, acestea au fost făcute publice și i-au ruinat și mai tare viața tinerei. Cu toate acestea, socrii au iertat-o și i-au mai dat o șansă pentru a demonstra că s-a schimbat și a învățat ceva din lunile petrecute la Antena 1.

Vulpița și Viorel au dat viața de lux de la București și faima pe modestia de la Blăgești. Se pare că a meritat, deoarece Vulpița petrece din nou timp alături de fiica ei. Ea nu a uitat să-i țină la curent nici pe cei 200.000 de fani care o urmăresc pe Instagram, drept pentru care a publicat o fotografie alături de cea mică. Ea a apare zâmbitoare alături de fetiță, ceea ce arată că este o femeie împlinită, s-a liniștit și a devenit o mamă devotată. Internauții i-au transmis Veronicăi că a procedat corect și că sunt bucuroși să o vadă mult mai apropiată de fiica sa.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top