Connect with us
Veste tristă pentru fani! Spectacolele lui Florin Piersic nu va mai urca pe scenă

Vedete

Veste tristă pentru fani! Florin Piersic nu va mai urca pe scenă

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiți actori din țara noastră și se bucură de o carieră de succes. În contextul pandemiei, acesta s-a izolat la domiciliu, având în vedere că a ajuns la o vârstă înaintată. u toate acestea, Florin Piersic avea mai multe spectacole programate în luna august și era extrem de fericit că va urca din nou pe scenă, după o pauză îndelungată. Din păcate, acestea au fost suspendate din cauza situației actuale. Actorul în vârstă de 84 de ani ar fi fost prea expus pericolului, după cum declară colega lui de scenă Medeea Marinescu.

Veste tristă pentru fani! Florin Piersic nu va mai urca pe scenă

Florin Piersic a lipsit o perioadă îndelungată de pe scenă și în această lună urma să revină. Acesta trebuia să urce pe scenă alături de Medeea Marinescu, în piesa “Străini în noapte”, pe 3, 7, 28 şi 29 august, la Grădina de Vară Herăstrău a Teatrului Constantin Tănase. Din păcate, toate spectacolele au fost suspendate şi nu se știe încă dacă actorii vor urca pe scenă în luna septembrie, conform declarațiilor Medeei Marinescu. Medeea Marinescu susține că atât temperaturile ridicate, cât și posibilitatea de a contacta virusul l-au făcut pe actor să renunțe la marea lui dragoste cel puțin o perioadă.
„Eu am jucat câteva spectacole în perioada aceasta, şi pe căldură, însă nu este bine. Ar fi fost un risc mare pentru Florin – şi virusul, şi canicula. În ultima perioadă, a crescut foarte mult numărul bolnavilor şi am decis să suspendăm spectacolele. În august aveam patru reprezentanţi, plus cele din septembrie, însă situaţia este incertă şi pentru luna respectivă.”, a dezvăluit Medeea.
Totuși, lui Piersic îi este foarte greu să stea departe de public, după o viață în lumina reflectoarelor și mai bine de 6 luni de pauză. Deocamdată, nu se știe când va reveni pe scena teatrului și totul va depinde de cum vor evolua lucrurile în țara noastră, pentru a nu-și pune sănătatea în pericol.

În urmă cu puțin timp,  Florin Piersic a ținut să-și asigure cunoștințele și fanii că se simte foarte bine, după apariția unor zvonuri pe internet, conform acestuia ar fi murit sau se află într-o stare gravă. El a explicat că a ales să nu mai aibă apariții publice pentru a-și proteja sănătatea.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top