Connect with us
Andreea Mantea se pregătește de nuntă. Prezentatoarea și-a etalat inelul de logodnă

Vedete

Andreea Mantea se pregătește de nuntă. Prezentatoarea și-a etalat inelul de logodnă

Andreea Mantea se bucură de un mare succes în plan profesional. Cunoscuta prezentatoare TV este apreciată de mulți fani, mai ales când a prezentat emisiunea „Puterea dragostei”. Cu toate acestea, ea a fost dintotdeauna o femeie secretoasă când vine vorba despre starea ei amoroasă. De când s-a despărțit de Cristi Mitrea, tatăl copilului ei, aceasta nu s-a mai afișat cu niciun bărbat și a lăsat impresia că nimeni nu mai poate intra în viața ei. Cu toate acestea, Andreea are o relație de mai bine de cinci ani și chiar a fost cerută în căsătorie, etalându-și cu mândrie bijuteria primită.

Andreea Mantea se pregătește de nuntă. Prezentatoarea și-a etalat inelul de logodnă

Andreea Mantea și-a anunțat fanii că nu va mai fi prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, în locul ei venind Geanina Mihaela, fosta concurentă a unui concurs de stil. Decizia de a părăsi emisiunea a stârnit nemulțumiri pentru toți fanii vedetei. Astfel, Andreea Mantea a explicat că principalul motiv pentru care a luat această decizie este fiul ei, David, care a avut de suferit în urma acestei experiențe, mai ales că totul s-a petrecut în timpul pandemiei.

Cu toate acestea, surse apropiate Andreei Mantea susțin că iubitul ei ar fi fost motivul pentru care a decis să renunțe la viața de care se bucura în Turcia. Se pare că cei doi începuseră să aibă probleme în relație, având în vedere că distanța i-a despărțit o bună perioadă de timp și nu au putut fi un cuplu așa cum visau.

Andreea Mantea a vrut mereu să-și țină viața personală departe de ochii lumii. Pe cât de tare se mândrește cu băiețelul ei și pe cât de multe poze postează cu el pe rețelele de socializare, pe atât de mult ar încerca să ascundă faptul că este îndrăgostită. Cu toate acestea, prezentatoarea a oferit un detaliu important cu privire la relația sa. Mai precis, într-o poză postată pe o rețea de socializare, fanii au putut vedea un frumos inel de logodnă, în timp ce iubitul său îi ține mâna în palmă, iar în dreptul fotografiei a scris „Țin soarele și iubirea în mâini…”.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top