Connect with us
Vești bune despre mezzosoprana Maria Macsim Nicoară. Respiră fără ajutorul aparatelor

Vedete

Vești bune despre mezzosoprana Maria Macsim Nicoară. Respiră fără ajutorul aparatelor

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a suferit un accident la începutul lunii mai, în urma căruia a intrat în comă pentru trei săptămâni. Artista a ajuns la spital după ce a suferit un accident grav. Aceasta a căzut pe scări, după care au trecut 8 ore în care a stat acasă în stare critică, inconștientă și a fost îngrijită de soțul ei. Ulterior, soacra sa a fost cea care a cerut ajutor. De mai bine de o săptămână, artista a ieșit din comă și dă semne ușoare de vindecare. Autoritățile speră că vor afla adevărul chiar de la ea.

Vești bune despre mezzosoprana Maria Macsim Nicoară. Respiră fără ajutorul aparatelor

Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă la sfârșitul lunii mai. Deși medicii erau rezervați în ceea ce privește starea ei de sănătate și nu făceau publice prea multe detalii, aceștia au explicat acum că începe să dea semne că se simte mai bine. Astfel, mezzosoprana a fost deconectată de la aparate și respiră singură. În plus, a început să deschidă ochii și chiar reacționează la stimuli. Cu toate acestea, starea ei rămâne în continuare una critică și este în continuare în pericol, iar medicii o supraveghează cu atenție. Pentru a reveni la normal, medicii spun că aceasta va avea nevoie de o lungă perioadă de recuperare și este posibil să rămână cu leziuni.

Inițial, soțul Mariei Nicoară a avut rolul de martor. Ulterior, a devenit principalul suspect și este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor. Acesta ar fi găsit-o pe soția sa pe scări la ora 23:00, iar mama acestuia, Viorica Nicoară, ar fi apelat abia la ora 7:10 numărul de urgențe pentru a cere ajutor. Autoritățile speră că artista își va reveni și va putea să le ofere toate detaliile necesare pentru finalizarea anchetei în desfășurare.

Conform unor surse, soțul mezzosopranei, Codrin Nicoară, ar avea o presupusă amantă de mai mult timp. Soția sa ar fi știut de existența unei alte femei în viața soțului său, iar aceasta ar fi fost și cauza accidentului. Cei doi soți s-ar fi certat din acest motiv, iar bărbatul a devenit agresiv. Amanta lucra până de curând la un magazin din localitate și toți localnicii știau de relația celor doi. Acum, femeia ar fi însărcinată, iar tatăl copilului ar fi chiar Codrin.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top