Connect with us
Vica Blochina a ajuns la spital. Vedeta a fost implicată într-un accident rutier

Vedete

Vica Blochina a ajuns la spital. Vedeta a fost implicată într-un accident rutier

Vica Blochina a ajuns la spital după ce a fost implicată într-un accident rutier. Vedeta a avut nevoie de îngrijiri medicale, motiv pentru care a fost transportată la o unitate spitalicească. Fosta prezentatoare TV s-a pozat pe targă, așteptând rezultatul investigațiilor medicale. Vedeta pare că s-a lovit la picior.

Vica Blochina a provocat un accident rutier și a ajuns la spital

Fosta prezentatoare TV a fost implicată într-un accident rutier pe care chiar ea l-a provocat. În urma impactului, vedeta și-a distrus mașina și, mai rău decât asta, a avut și ea de suferit. Echipajul medical sosit la locul accidentului a preluat-o pe blondă la spital.

Eu am fost de vină. Am lovit toată partea dreaptă a mașinii. Sunt amețită. Fac niște perfuzii și sper să ajung repede acasă, a declarat Vica Blochina pentru CANCAN.

Vica a postat pe pagina ei de Instagram o poză în care apare la spital, pe o targă, desculță și cu pantofii sport lângă ea. Cel mai probabil, în acele momente, Vica Blochina aștepta rezultatele investigațiilor care i s-au făcut în urma accidentului rutier.

Vica Blochina a ajuns la spital. Vedeta a fost implicată într-un accident rutier

Vica Blochina a devenit cunoscută în România în urma relației cu Victor Pițurcă cu care a fost în conflict timp de mai mulți ani. Blonda i-a cerut lui Pițurcă să recunoască paternitatea asupra copilului Vicăi și să-i plătească pensie alimentară. Pe de altă parte, Pițurcă a refuzat inițial să facă testul ADN, însă ulterior l-a făcut iar acesta a arătat că este tatăl lui Edan – fiul Vicăi.

Vica Blochina – concurentă în Asia Express

Mulți dintre cei care o cunoșteau pe Vica Blochina de la televizor au avut ocazia să afle mai multe despre ea odată cu participarea acesteia la Asia Express. În reality-show-ul aventură, Vica a avut-o coechipieră pe Daniela Crudu – Cruduța.

Cele două s-au înțeles destul de bine în concurs și au reușit să ajungă destul de departe în competiție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top