Connect with us
Vica Blochina, comentariu ironic la poza cu Ciprian Marica și iubita sa

Vedete

Vica Blochina, comentariu ironic la poza cu Ciprian Marica și iubita sa

Ciprian Marica a intrat în atenția tabloidelor de câteva zile, după ce a apărut o serie de imagini compromițătoare cu acesta. Vara trecută, fostul fotbalist a avut o aventură amoroasă cu o femeie măritată, respectiv Ana Muntean. În plus, Marica este și el într-o relație cu Ioana Marcu, având și doi copii împreună. În urma acestui scandal, reacțiile au fost numeroase. Și Vica Blochina a comentat la una dintre fotografiile iubitei lui Ciprian.

Vica Blochina, comentariu ironic la poza cu Ciprian Marica și iubita sa

Ioana Marcu a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare alături de soțul ei. Internauții nu au ezitat să-și exprime părerea. Astfel, comentariile au început să curgă. Printre acestea s-a regăsit și cel al Vicăi Blochina, care s-a demonstrat a fi foarte ironică. Nu a spus prea multe, ci s-a limitat doar la niște pupici și câteva emoticoane care râd, semn că o amuză ipostaza în care se află cei doi.

Printre alte comentarii acide și ironice, se regăsesc și următoarele:

  • ”Mai lipseste să ii faci o statuie soțului tău, la cum te pomenește ăla în filmare, că ai plecat și el a rămas la Loft cu Ana 😂 ;
  • ”Și-a asumat de când s-a măritat cu el și acceptă toate aventurile lui. Nu este singura, stați liniștiți. Mihaela Borcea știe mai bine 🤣
  • 💪 La cât mai multe… camere de hotel 😂
  • ”Cât sunteți de FAKE, vai și-amar! Intoarceți-vă la Hristos, că altfel nu aveți nicio șansă!””N-ai văzut filmarea sau e „contra vântului” ? :))))”

Cine este Vica Blochina?

Vica Blochina, în vârstă de 44 de ani, s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania. Ea locuieşte în România de mai bine de 20 de ani. Vedeta TV s-a afirmat ca balerină într-un club din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania.

La numai 20 de ani, Vica Blochina l-a întâlnit pe Victor Piţurcă chiar în clubul în care lucra ca balerină. Cei doi au fost amanţi vreme de 16 ani. Cei doi au și un copil împreună, pe Edan, pe care Pițurcă, inițial, nu l-a recunoscut ca fiind fiul său. În urma unui proces, judecătorii au decis că Victor Piţurcă este, într-adevăr, tatăl biologic al lui Edan.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top