Connect with us
Vica Blochina, executată silit. Nu și-a plătit datoriile

Vedete

Vica Blochina, executată silit. Nu și-a plătit datoriile

Pandemia de coronavirus a provocat multe pagube în rândul oamenilor. De altfel, multe domenii au fost afectate, în special economia. Mulți oameni și-au pierdut locurile de muncă, nu au mai avut o sursă de venit și au întâmpinat mari probleme. În această situație se regăsește și Vica Blochina, care se confruntă cu lipsa banilor, ceea ce ar fi dus la imposibilitatea de a-și mai achita datoriile. Astfel, neplătindu-și întreținerea, urmează să fie executată silit.

Vica Blochina, executată silit. Nu și-a plătit datoriile

Vica Blochina traversează o situație dificilă, la fel ca toți ceilalți care sunt afectați de pandemia de coronavirus. Aceasta ar fi ajuns să aibă probleme atât de mari cu banii, încât nu și-a putut onora nici măcar obligațiile la întreținere. Nu este singura din showbiz care se află în această situație. Și Irinel Columbeanu a ajuns recent să scoată la vânzare Palatul de la Izvorani și acum conduce o mașină la mâna a doua, spre deosebire de bolizii de lux cu care defila înainte.

Vica Blochina a fost acționată în instanță pentru neplata întreținerii și urmează să fie executată silit. Vedeta ar fi acumulat restanțe la întreținere destul de mari, drept pentru care Asociația de Proprietari a acționat-o în instanță. Ea ar fi fost obligată de magistrați să plătească 7000 de lei, deoarece nu a achitat la timp datoriile, iar colocatarii ei au cerut trecerea la executare silită.

Conform unor surse din mediul judiciar, în urmă cu câteva zile, magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 din București au considerat că vedeta este bună de plată și au admis încuviințarea executarii silite.

Vica Blochina, în vârstă de 44 de ani, s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania. Ea locuieşte în România de mai bine de 20 de ani. Vedeta TV s-a afirmat ca balerină într-un club din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania.

La numai 20 de ani, Vica Blochina l-a întâlnit pe Victor Piţurcă chiar în clubul în care lucra ca balerină. Cei doi au fost amanţi vreme de 16 ani. Cei doi au și un copil împreună, pe Edan, pe care Pițurcă, inițial, nu l-a recunoscut ca fiind fiul său. În urma unui proces, judecătorii au decis că Victor Piţurcă este, într-adevăr, tatăl biologic al lui Edan.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top