Connect with us
Victor Slav - prima apariție cu noua iubită! Reacția fanilor l-a deranjat pe fostul Biancăi Drăgușanu

Vedete

Victor Slav – prima apariție cu noua iubită! Reacția fanilor l-a deranjat pe fostul Biancăi Drăgușanu

Victor Slav și-a scos noua iubită în lume! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a făcut curaj și a postat pe Instagram, prima poză cu cea pe care o iubește în prezent. Din nefericire pentru el, reacția fanilor nu a fost, nici pe departe, cea scontată. Victor s-a arătat deranjat și a oprit comentariile la poză.

Cum arată noua iubită a lui Victor Slav

Victor Slav are o nouă iubită pe care le-a prezentat-o fanilor printr-o poză postată pe Instagram. Acolo, fostul soț al Biancăi Drăgușanu apare lângă cea pe care o iubește în prezent. Este o poză alb-negru, în care cei doi sunt îmbrăcați elegant, dar pe care, se pare că fanii nu au agreat-o.

Imediat cum a postat poză, au început să apară și reacțiile celor care îl îndrăgesc pe Victor Slav și îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Victor Slav – prima apariție cu noua iubită! Reacția fanilor l-a deranjat pe fostul Biancăi Drăgușanu

Reacția fanilor l-a deranjat pe Victor Slav

În loc de urări specifice începutului de an, Victor Slav a primit comentarii acide legate de aspectul fizic al iubitei lui. Unii dintre fanii lui i-au transmis că femeia seamănă foarte bine cu fosta lui soție, Bianca Drăgușanu, și că ar face bine să-și caute o fată de casă.

Cineva i-a spus chiar că are gusturi proaste în materie de femei. Iată câteva dintre comentariile fanilor:

”Păcat de tine! Dar cine este cea de lângă tine! Acum este tânără (cine o fi ?!!!), dar după 55-60 de ani, când se lasă silicoanele în papuci, o să îți mai placă?! Una este să te întreții, altceva să schimbi măsura la silicoanele din toate părțile esențiale… Chiar păcat de tine!”

”Drăgușanu Nr 2. No offence, dar seamănă. Doar că Bianca e mai tunată un pic.”

”Ai niste gusturi proaste, o copiază pe Bianca. Caută o femeie de casă. Uite, Vârciu a umblat până a găsit o fată de casă.”

În mod evident, Victor Slav a fost deranjat de aceste reacții la care, cu siguranță, nu se aștepta. Vedeta de televiziune a blocat comentariile pentru a evita alte neplăceri. Victor a avut o relație de lungă durată cu Bianca Drăgușanu. Cei doi au fost căsătoriți și au împreună o fetiță.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Victor Slav, tătic pentru a doua oară. Ce imagini a publicat iubita prezentatorului - RomaniaTaraMea.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top