Connect with us
Victor Slav, extrem de supărat pe fosta soție! ”Bianca a recunoscut că a greșit”

Monden

Victor Slav, extrem de supărat pe fosta soție! ”Bianca a recunoscut că a greșit”

Victor Slav este foarte supăra pe fosta sa soție, pentru că fetița lor a trebuit să asiste la anumite scene urâte dintre ea și Alex Bodi. Bianca este cea care a confirmat că micuța Sofia a văzut și auzit lucruri total nepotrivite pentru un copil de 3 ani. Blonda regretă acest lucru, însă Victor Slav este foc și pară pe ea.

Victor Slav, extrem de supărat pe fosta soție! ”Bianca a recunoscut că a greșit”

Bianca Drăgușanu nu are o viață deloc liniștită. Blonda tocmai s-a despărțit de Alex Bodi și trece prin momente foarte dificile. Ea a declarat în direct la tv că micuța Sofia a asistat la numite scene nepotrivite. Surse apropiate de ea spun că Victor slav ar fi foarte supărat din această cauză și i-ar fi reproșat Biancăi multe lucruri.

“Victor a rămas de-a dreptul șocat atunci când a auzit declarațiile ei, cum că Sofia ar fi asistat la niște scandaluri monstruoase. Chiar în ziua aceea s-a dus la Bianca acasă extrem de supărat și i-a spus că nu îl interesează ce face cu viața ei, că este liberă să trăiască exact așa cum își dorește, dar că nu vrea sub nicio formă ca fiica lui să treacă prin situații traumatizante. Bianca i-a spus că știe că a greșit și i-a promis că nu se va mai repeta. Victor este un om blând și cald, dar totul până la copilul lui. De acolo se transformă”, au declrata surse pentru impact.ro

Bianca a povestit în emisiunea Teo Show cât de mult a suferit în timpul relației cu afaceristul și cum copilul ei a fost expus.

Atunci când consider că nu sunt în sigurantă, pentru mine siguranța fetiței mele este cea mai importantă. Ea a luat parte la niște scene la care nu ar fi trebuit să asiste un copil de 3 ani jumătate.

Mie îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Copilul meu este foarte inteligent, în general copiii la vârsta asta sunt foarte inteligenți. Copilul meu era trist. Îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Eu am început o altă viață de azi.

Cât de vesel poate fi un copil, la 1:30, cu patru polițiști în casă, cu mama care plângea și cu mine cum eram?

Dacă el spune că are înregistrări. Voi vă imaginați cu ce om am trăit în casă? De ziua mea, copilul meu era jos și noi sus (n.r.- în casă). Sergiu a văzut “dovezile” lui de iubire pe mâna mea stângă. Dacă vreți vă arăt și eu înregistrări. Eu mi-am dorit o familie cu acest bărbat. Într-un an jumăte mi-a promis că se schimbă”, a declarat Bianca Drăgușanu la TeoShow.

Citește și: Simona Halep, gest impresionant în plină epidemie

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top