Connect with us
Victor Slav și Andreea Mantea fără loc de muncă? Emisiunea Wowbiz anulată!

Vedete

Victor Slav și Andreea Mantea fără loc de muncă? Emisiunea Wowbiz anulată!

Vești triste pentru fanii emisiunii Wowbiz! După ce au anunțat că vor intra în vacanță, Victor Slav și Andreea Mantea, un nou anunț dă peste cap lumea televiunii. Emisiunea este anulată și nu va mai reveni de la toamnă.

Emisiunea Wowbiz nu va mai fi difuzată din toamnă! Formatul ar intra într-o vacanță, iar angajații emisiunii vor rămâne în continuare la Kanal D, potrivit paginademedia.ro

În emisiunea de aseară, Andreea Mantea și-a rugat fanii să urmărească emisiunea și săptămâna viitoare, înainte de a intra în vacanță. Atât Andreea Mantea, cât și Victor Slav au vorbit despre vacanță, însă nu au spus nimic despre faptul că nu vor reveni în toamnă pe sticlă.

Emisiunea Wowbiz a apărut la tv din anul 2012, iar de atunci KanalD a avut parte de audiențe foarte mari. Până în vara anului 2017, în locul lui Victor Slav pe scaunul de la emisiune a fost Mădălin Ionescu, care s-a retras din lumea mondenă în anul 2017.

De când știau prezentatorii de această decizie

De asemenea, și Adelina Pestrițu a fost prezentatoare a emisiunii pentru o bună perioadă de timp, până când a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Sursele citate de paginademedia.ro au mărturisit că prezentatorii știu de mai mult timp că acest lucru urmează să se întâmple, însă echipa care se ocupa de emisiune nu va părăsi trustul Kanal D.

Emisiunea Wowbiz a fost potrivit datelor pentru luna iunie peste Xtra Night Show, la nivel național și în mediul urban, dar nu și pe comercial.

Citește și: Andreea Mantea a rupt tăcerea! Ce spune despre așa-zisa relație dintre ea și Victor Slav

Wowbiz a avut o medie de 530.000 de telespectatori, la nivel național, în timp ce Xtra Night Show a fost urmărit de aproape 400.000 de persoane. La orașe, cele două emisiuni au avut cifre apropiate: 240.000, media Wowbiz, în timp ce Xtra Night Show a avut 226.000.

Pe publicul comercial, emisiunea lui Capatos s-a distanțat în fața lui Victor Slav: 130.000, media Xtra Night Show, versus 94.000, Wowbiz

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top