Connect with us
Viorel Stegaru a părăsit emisiunea! Vulpița l-a împins să ia această decizie

Vedete

Viorel Stegaru a părăsit emisiunea! Vulpița l-a împins să ia această decizie

Vulpița și Viorel sunt două dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului. Cei doi au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea. Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari. Căsnicia celor doi este una plină de haos, cu despărțiri și împăcări repetate, iar lucrurile niciodată nu se liniștesc între ei. După ediția de seara trecută, Viorel a decis să o părăsească definitiv pe Vulpița, dar și emisiunea.

Viorel Stegaru a părăsit emisiunea! Vulpița l-a împins să ia această decizie

Scandalul dintre soții Stegaru nu se oprește niciodată și problemele apar pe zi ce trece. În emisiunea de aseară, Veronica a avut o ținută sexy și era pregătită să facă spectacol. Aceasta purta un body negru dantelat, același ca în utlimul videoclip, care lăsa la vedere prea multe. Viorel și-a ieșit din minți când și-a văzut soția într-o asemenea ipostază și, gelos din cale afară, i-a reproșat partenerei de viață că nu este îmbrăcată adecvat.

Vulpița urma să cânte alături de Rafaelo. Când Viorel a auzit că acesta va veni pe scenă, a declarat că nu îl suportă și că nu îl va primi în platou cât timp el va fi acolo. Astfel, Viorel a decis să părăsească emisiunea, mărturisind că nu va mai participa la o altă ediție începând din acel moment, pentru ceea ce i-a făcut soția sa când a apărut îmbrăcată așa la televizor.

“Nu îl suport pe Rafaelo! Nu îl las să intre în platou. Astăzi este ultima emisiune a mea, dacă Veronica stă și dansează îmbrăcată așa. Gata, pa!”, a declarat Viorel.

Veronicăi nu i-a păsat deloc de ceea ce i-a spus soțul ei, pe motiv că este tânără și acest stil vestimentar i se potrivește, ba chiar i-a urat drum bun când acesta a spus că pleacă.

Își vor aduce copilul la București

De curând, după ce s-a demonstrat că Viorel nu a agresat-o pe tânără,  Veronica s-a gândit să îi mai dea o șansă soțului ei și să se întoarcă acasă, însă doar cu o condiție: să o aducă pe fetița lor la București. Ea i-a propus lui Viorel să o ia pe cea mică alături de ei începând de săptămâna aceasta, dacă vrea să îl ierte și să fie din nou o familie. Viorel a fost de acord cu propunerea soției sale, însă i-a impus și el, la rândul lui, să vină prima dată acasă și apoi o va aduce pe micuță.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

3 Comments

3 Comments

  1. ADA

    2020-07-07T10:54:29+03:00 at 10:54

    FRAIEERUL STA CU FETELE, PENTRU CA FOSTA, SA MEARGA SA SI-O TRAGA IN VAMA!
    CE DECLARATII FACEA SI DOVADA ESTE CA E O FEMEIE USOARA!
    IE ERA DOR DE P–Ă.

  2. stanciu stefan

    2020-07-05T13:01:03+03:00 at 13:01

    nu cred.va deveni femeie serioasa.

  3. ANA VASILE

    2020-07-03T14:41:12+03:00 at 14:41

    ***** TOT CURVA RAMINE.
    –-
    Comentariul a fost moderat deoarece conținea limbaj vulgar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top