Vulpița a mers la detectorul de minciuni. S-a aflat adevărul despre agresiunile lui Viorel

28.06.2020
Vulpița a mers la detectorul de minciuni. S-a aflat adevărul despre agresiunile lui Viorel

Vulpița și Viorel sunt implicați într-un scandal de zile mari după ce fosta asistentă TV, Emily Burghelea, a făcut afirmații grave la adresa acestora. Ea a declarat chiar în direct că nu mai vrea să își continuie activitatea la Antena 1 din cauza faptului că se petrec lucruri dure în ceea ce-i privește pe cei doi soți. Astfel, ea a mărturisit că tânăra din Blăgești ar fi agresată de soțul ei, iar postul de televiziune ar ascunde tot. Pentru a clarifica situația, Veronica a făcut testul poligraf.

Vulpița a mers la detectorul de minciuni. S-a aflat adevărul despre agresiunile lui Viorel

După ce Emiliana a provocat un mare scandal din cauza afirmațiilor sale referitoare la familia Stegaru, Veronica a decis să facă testul poligraf. Pentru a închide gura tuturor, precum și vecinilor săi care spuneau despre ea că dintotdeauna a fost agresată de Viorel, ei fiind martori la multe dintre episoadele lor, Veronica a mers la detectorul de minciuni. Rezultatele au fost prezentate în premieră în fața publicului.

Chiar dacă și Vulpița a mai afirmat că este lovită de soțul său și el a avut de multe ori o atitudine agresivă față de ea, precum și tendința de a o lovi chiar în direct, rezultatele testului au demonstrat contrariul. Veronica a demonstrat, astfel, că nu a fost niciodată lovită de Viorel, nici măcar în glumă și nu a avut vânătăi nici măcar în urma vreunui joc. De altfel, conform testului, Veronica ar fi mințit că soțul ei a avut scăpări doar pentru a atrage mila din partea celorlalți.

Cu toate acestea, Veronica ar fi decis să plece din apartamentul în care a stat cu soțul ei în ultimele luni, de când a venit în București. Se pare că tânăra din Blăgești l-ar fi lăsat singur pe Viorel și a decis să plece de acasă. Ea a mărturisit că s-a săturat de geloziile soțului său care o acuză de infidelitate, mai ale de când în viața ei a apărut și Rafaelo, alături de care se bucură de un mare succes în plan muzical. Vulpița a spus că s-a mutat la hotel, unde stă singură.