Connect with us
Vulpița a mers la detectorul de minciuni. S-a aflat adevărul despre agresiunile lui Viorel

Vedete

Vulpița a mers la detectorul de minciuni. S-a aflat adevărul despre agresiunile lui Viorel

Vulpița și Viorel sunt implicați într-un scandal de zile mari după ce fosta asistentă TV, Emily Burghelea, a făcut afirmații grave la adresa acestora. Ea a declarat chiar în direct că nu mai vrea să își continuie activitatea la Antena 1 din cauza faptului că se petrec lucruri dure în ceea ce-i privește pe cei doi soți. Astfel, ea a mărturisit că tânăra din Blăgești ar fi agresată de soțul ei, iar postul de televiziune ar ascunde tot. Pentru a clarifica situația, Veronica a făcut testul poligraf.

Vulpița a mers la detectorul de minciuni. S-a aflat adevărul despre agresiunile lui Viorel

După ce Emiliana a provocat un mare scandal din cauza afirmațiilor sale referitoare la familia Stegaru, Veronica a decis să facă testul poligraf. Pentru a închide gura tuturor, precum și vecinilor săi care spuneau despre ea că dintotdeauna a fost agresată de Viorel, ei fiind martori la multe dintre episoadele lor, Veronica a mers la detectorul de minciuni. Rezultatele au fost prezentate în premieră în fața publicului.

Chiar dacă și Vulpița a mai afirmat că este lovită de soțul său și el a avut de multe ori o atitudine agresivă față de ea, precum și tendința de a o lovi chiar în direct, rezultatele testului au demonstrat contrariul. Veronica a demonstrat, astfel, că nu a fost niciodată lovită de Viorel, nici măcar în glumă și nu a avut vânătăi nici măcar în urma vreunui joc. De altfel, conform testului, Veronica ar fi mințit că soțul ei a avut scăpări doar pentru a atrage mila din partea celorlalți.

Cu toate acestea, Veronica ar fi decis să plece din apartamentul în care a stat cu soțul ei în ultimele luni, de când a venit în București. Se pare că tânăra din Blăgești l-ar fi lăsat singur pe Viorel și a decis să plece de acasă. Ea a mărturisit că s-a săturat de geloziile soțului său care o acuză de infidelitate, mai ale de când în viața ei a apărut și Rafaelo, alături de care se bucură de un mare succes în plan muzical. Vulpița a spus că s-a mutat la hotel, unde stă singură.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top