Connect with us
Viviana Sposub a vorbit pentru prima dată despre Andreea Bălan. Prima întâlnire live între cele două

Vedete

Viviana Sposub a vorbit pentru prima dată despre Andreea Bălan. Prima întâlnire live între cele două

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu de câteva luni. Cei doi s-au cunoscut în emisiunea Ferma de la Pro TV, unde au fost concurenți. S-au văzut, s-au plăcut și s-au apropiat în emisiune, iar relația a continuat și după încheierea filmărilor. Întrucât George a fost patru ani într-o relație cu Andreea Bălan, cu care s-a și căsătorit, evident, toată lumea aștepta reacții atât din partea Andreei, cu privire la această idilă, cât și la Viviana. Ei bine, asistenta TV a făcut primele declarații cu privire la fosta soție a actualului ei iubit.

Ce a spus Viviana Sposub despre George Burcea

Viviana Sposub a vorbit, pentru prima dată, despre fosta soție a lui George Burcea, actualul ei iubit. Primele declarații au fost făcute în emisiunea Ferma de la Pro TV, în timpul unei discuții dintre Viviana și Andreea Antonescu.

Toată lumea știe că Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost multă vreme colege în formația Andre, de mare succes, iar după încheierea proiectului au rămas prietene bune.

Antonescu este la curent cu dedesubturile despărțirii dintre Andreea Bălan și George Burcea, și vede cu ochi diferiți povestea de dragoste pe care bărbatul a început-o cu Viviana Sposub.

Cei trei: Viviana, Andreea Antonescu și George Burcea sunt concurenți în emisiunea Ferma de la Pro TV.

După ce George a părăsit concursul din cauza unor probleme de sănătate, Viviana s-a apropiat de Andreea Antonescu. Asistenta TV de la Vorbește lumea i-a povestit Andreei despre prima întâlnire live cu ea și cu cealaltă jumătate a Trupei Andre.

Întâlnirea a avut loc în urmă cu mulți ani, când Andre a avut concert la Botoșani, orașul din care provine Viviana.

„Mie nu îmi vine să cred că sunt cu tine aici. Aveam poster cu voi, iubeam trupa Andre de mică. Ba chiar am fost şi la concert când aţi venit la Botoşani, la noi, în Moldova. Eu eram cu mâinile pe sus, dar tu (n.r. – Andreea Antonescu) m-ai ignorat. Andreea Bălan m-a băgat în seamă atunci”, a spus Viviana.

Viviana și George Burcea sunt împreună de câteva luni. După încheierea filmărilor de la emisiunea Ferma, cei doi au rămas împreună. Ambii au fost confirmați pozitiv cu noul virus, iar George s-a mutat provizioriu în apartamentul asistentei TV.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top