Connect with us
Vulpița ar putea renunța la Acces Direct pentru o ofertă mai bănoasă

Vedete

Vulpița ar putea renunța la Acces Direct pentru o ofertă mai bănoasă

Vulpița și Viorel sunt două dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului. Cei doi au intrat în atenția publicului în urmă cu 4 luni, după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea. Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari. Deși a fost criticată dur, Vulpița a reușit să atragă simpatia oamenilor. Drept dovadă stau colaborările cu artiști cunoscuți precum Axinte, Maria Constantin sau  Rafaelo. Se pare că acum ar fi primit o nouă propunere favorabilă, pentru care ar fi dispusă să părăsească platoul Antena 1.

Vulpița ar putea renunța la Acces Direct pentru o ofertă mai bănoasă

Vulpița ar fi primit o propunere greu de refuzat, care i-ar aduce sume mari. Astfel, toată lumea se gândește că ea ar putea renunța la Acces Direct, emisiunea care a făcut-o vedetă. Se pare că Leo de la Strehaia ar vrea o colaborare cu Vulpița pentru canalul său de YouTube. El susține că nu contează banii și că o va plăti mult mai bine decât o fac în prezent cei de la Antena 1.

Se pare că Vulpița nu ar fi refuzat propunerea, ci chiar s-a arătat încântată. Prințul Țiganilor i-ar fi promis fetei că o va aduce la Strehaia alături de Viorel, dar și de fetița lor, care acum se află în grija bunicilor paterni. Anca, soția lui Leo este și ea de acord cu această idee, iar cei 3 vor avea asigurat tot confortul necesar. Leo a declarat că totul va fi legal, iar el și Vulpița vor semna chiar și un contract.

„O vreau pe Vulpița la mine, pe contul meu de youtube, să facem show împreună. Este o femeie care pare simpatică, nu știu cum m-aș înțelege cu ea, dar propunerea mea este chiar serioasă. Deja am avut niște discuții, mai discrete, ne-am tatonat la modul serios, și i-am zis că nu mai contează banii. Știu că ia bani puțini și că tot ceea ce face, face pentru bani. Așa că o să îi dau eu bani mulți, o duc aici, la mine, la Strehaia, îi aduc și copilul, îi cazez, le dau mâncare, bani, dar, normal, facem contract pentru show-ul pe care vreau eu să îl fac.” a spus Leo de la Strehaia.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top