Connect with us
Vulpița și Viorel au părăsit emisiunea. Mirela Vaida a anunțat sfârșitul vieții de vedetă

Vedete

Vulpița și Viorel au părăsit emisiunea. Mirela Vaida a anunțat sfârșitul vieții de vedetă

Vulpița și Viorel sunt două dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului, care au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea. Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului de televiziune care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari și să contureze o întreagă telenovelă pe care românii au urmărit-o cu interes, dar au și criticat-o. Cu toate acestea, a sosit momentul ca cei doi să-și ia rămas bun de la viața de vedetă. Anunțul a fost făcut chiar de Mirela Vaida.

Vulpița și Viorel au părăsit emisiunea. Mirela Vaida a anunțat sfârșitul vieții de vedetă

Vulpița a renunțat definitiv la Viorel, dar și la viața de vedetă. Aceasta reușise să atragă atenția mai multor persoane cunoscute care au decis să o ajute să-și facă un rost, lansând chiar câteva piese care au stat perioade bune în trending pe YouTube. Deși își crease o viață nouă în București, tânăra a hotărât să renunțe la tot și să meargă la familia ei la Blăgești, dar și la un presupus nou iubit, pe nume Vasile, de care Veronica s-ar fi îndrăgostit, deși încă este căsătorită cu Viorel.

Mirela Vaida le-a dat ieri fanilor Vulpiței și lui Viorel o veste proastă. Astfel, începând de azi, cei doi soți nu vor mai apărea la Acces Direct, după ce, timp de 6 luni, și-au ținut fanii cu sufletul la gură cu povestea lor de neînțeles, care, totuși, a atras atenția atâtor oameni.

Mirela Vaida s-a dovedit a fi foarte dezamăgită de modul în care Vulpița a decis să renunțe la viața de București și a părăsit emisiunea. A avut o atitudine foarte dură față de tânără, căreia i-a reproșat că nu a învățat nimic din această experiență.

„Fă ce vrei! S-a ales praful de aceste luni. Din acest moment, legat de Veronica Stegaru lucrurile nu mai au nicio intersecție. Tu rămâi acolo, îți vezi de viața ta cu cine vrei. În acest moment, Doina și colegii de la cameră, șoferul, se urcă în mașină și cu siguranță până la ora 11 noaptea sunt acasă! Se încheie aici 6 luni de zile din care, din păcate pentru tine, Veronica, nu te-ai ales cu nimic.”, a spus Mirela Vaida.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top