Connect with us
Vulpița și Viorel au din nou mare succes. Ce surpriză au pregătit soții Stegaru

Vedete

Vulpița și Viorel au din nou mare succes. Ce surpriză au pregătit soții Stegaru

Vulpița și Viorel s-au întors la succesul de odinioară. Soții Stegaru se bucură din nou de multe reușite, deși nu au mai apărut pentru o vreme pe micile ecrane și nu s-a mai vorbit atât de mult despre ei. Astfel, ei vor să dea lovitura cu o nouă piesă, în care Viorel este interpretul, însă Vulpița este personajul principal al videoclipului cu care speră să facă furori.

Vulpița și Viorel sparg topurile muzicale

După o pauză de mai multe luni, în care nu au mai apărut atât de mult la TV, soții Stegaru au pregătit o nouă surpriză muzicală pentru fanii lor, cu care speră să aibă mare succes în următoarea perioadă. Alături de nașa lor, Liliana Moise, Viorel a pregătit o melodie cu un mesaj interesant, unde Veronica a fost personajul principal și și-a jucat perfect rolul.

Deși în curând va aduce pe lume cel de-al doilea copil al său, Veronica Stegaru nu dă semne că nu s-ar simți bine și este foarte activă și lucrează din plin la visul de a deveni vedetă. Ea se bucură pentru faptul că soțul său a lansat o nouă melodie și nu este deloc geloasă, ci este încântată de rolul pe care l-a primit în videoclip. Ea speră că melodia lui Viorel va rupe topurile din țara noastră și toată lumea o va asculta.

„Chiar dacă e melodia soțului meu, o să fie pe locul unu. Sper să rupă!”, a spus tânăra din Blăgești.

Liliana Moise, celebra cântăreață, a declarat că lucrează foarte bine cu Viorel, mai ales că nu este prima dată când ei colaborează în plan muzical. Ea a sperat de la început că lucrurile vor merge bine șoi a avut încrederea în Vulpița. În plus, relația ei cu soții Stegaru nu este decât una de prietenie, ci a evoluat. Se pare că ea va fi nașa copilului pe care Veronica îl poartă în pântece.

„Este foarte ușor să lucrez cu Viorel. Iar cu Veronica este prima colaborare, dar cred că va merge bine. Eu și soțul meu vom fi nașii copilului lor.”, a dezvăluit și Liliana Moise.

Veronica trăiește o perioadă foarte frumoasă. Tânăra din Blăgești va deveni mamă, în ciuda tuturor gurilor rele care susțineau că ar vrea să avorteze, pentru că pruncul nenăscut nu ar fi al lui Viorel. Veronica are grijă de sarcina ei, merge la medic de fiecare dată când este nevoie și este foarte atentă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top