Connect with us
Vulpița vine cu noi surprize pentru fani. Ce ne-a pregătit tânăra din Blăgești

Vedete

Vulpița vine cu noi surprize pentru fani. Ce ne-a pregătit tânăra din Blăgești

Vulpița și Viorel au revenit la TV de ceva timp, deși toată lumea spera că nu vor mai apărea curând. Cei doi soți locuiesc împreună acum, lângă Buzău, departe de vecinii certăreți de la Blăgești și de părinții bărbatului, care continuă să se bage în căsnicia lor și nu îi lasă să se bucure de viață. Deși de ceva timp nu au mai fost atât de activi, se pare că Vulpița vine cu noi surprize pentru fani. Ea pregătește o nouă piesă alături de Rafaelo.

Vulpița va rupe din nou topurile muzicale

Vulpița a devenit faimoasă după apariția ei la TV, dar și în urma melodiilor pe care le-a scos alături de artiști consacrați. Melodiile sale au fost unele de succes, ocupând primele locuri în topurile din România. De ceva timp, ea nu a mai fost deloc activă în industria medicală, însă acum a pregătit noi surprize pentru fanii ei.

Rafaelo, colegul ei de scenă, a anunțat că pregătește o bombă muzicală alături de Vulpița. Anunțul a fost făcut printr-un live de pe Youtube, iar cei doi le-au cerut mai multe sugestii fanilor, legate de tema piesei, de felul în care s-ar putea îmbrăca Vulpița.

Viorel ar putea fi implicat și el în acest nou proiect, deși niciodată nu l-a plăcut pe Rafaelo și a bănuit mereu că îi face ochi dulci soției sale.

„Mă aflu aici alături de Veronica, cu gândul de a mai face o piesă. Am zis să ne întâlnim și să vedem despre ce e vorba. Dacă tot a nins afară, am zis și noi să schimbăm ceva, să rupem Trending-ul. Facem și noi, venim cu o bombă. Vreți să fie Veronica blondă? Îmbrăcată în Crăciuniță? Dați cât mai multe idei.”, a declarat Rafaelo.

Vulpița și Viorel sunt foarte fericiți acum, deși o perioadă au fost foarte stresați din cauza oamenilor răi. Vulpița este din nou însărcinată, însă nu toți se bucură de această veste. Vecinii și socrii ei susțin că Vulpița l-a înșelat pe Viorel și că altul este tatăl copilului ei, însă ei se bucură de faptul că vor fi părinți.

De curând, au fost la o altă ecografie, pentru a afla sexul copilașului. Deși le-au propus fanilor să ghicească, ei au făcut anunțul personal. Se pare că vor deveni părinți de băiat. Vulpița și Viorel mai au o fetiță, care se află acum la Blăgești, în grija bunicilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top