Connect with us
Vulpița și Viorel au trecut prin clipe de groază! Hoții i-au prădat pe soții Stegaru

Vedete

Vulpița și Viorel au trecut prin clipe de groază! Hoții i-au prădat pe soții Stegaru

Vulpița și Viorel s-au retras la Blăgești pentru o perioadă, pentru a avea grijă de fiica lor care rămâsese de mai bine de o jumătate de an în grija bunicilor. Totuși, nu au rezistat prea mult să stea departe de lumina reflectoarelor și au revenit la Acces Direct într-o formulă nouă, deoarece Veronica este însărcinată. Mai mult, au primit o casă cadou de la un telespectator care a vrut să facă o faptă bună, însă nu s-au bucurat prea mult de liniște, pentru că i-au invadat hoții.

Vulpița și Viorel au fost jefuiți

Vulpița și Viorel au avut parte de o surpriză neașteptată: un telespectator a dorit să le facă un cadou extrem de mare, respectiv o locuință. Nu este dotată cu tot ce trebuie, însă este un cămin decent, unde pot trăi liniștiți, departe de agitația de la București sau cea de la Blăgești, unde bârfele și răutățile sătenilor îi urmăreau peste tot.

Cu toate acestea, liniștea nu a durat prea mult, deoarece soții Stegaru au fost jefuiți. Veronica susține că le-au dispărut din coteț cocoșul și găina, motiv pentru care, alături de Viorel, a pornit în căutarea păsărilor dispărute. În final au găsit animalele de curte, însă vecinii i-au certat și le-au explicat că nu este ușor să ai grijă de gospodărie.

Vulpița și Viorel au revenit la București. Soții Stegaru au stat o perioadă la țară, pentru a se ocupa mai mult de fiica lor care plângea de dorul lor. Acolo, ei au revenit la vechile obiceiuri, au mers la muncă cu ziua și nu au mai fost aranjați ca la emisiunea care i-a consacrat. Hainele luxoase au fost înlocuite de articolele vestimentare ponosite, machiajul nu a mai existat și căruța le-a devenit mijloc de transport de bază.

Nu au rezistat prea mult și au revenit la Acces Direct. Cei doi soți au venit cu o veste importantă pentru toți fanii lor. aceea că Veronica va deveni mămică. Viorel și Vulpița au mers chiar și la ecograf, s-au bucurat de imaginile cu fătul și chiar i-au ascultat bătăile inimii, ceea ce i-a emoționat complet. Totuși, Veronica a fost luată în vizor de vecini și de soacră, care o acuză că l-ar fi înșelat pe Viorel, iar tatăl copilului ar fi altul, respectiv Vasile.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top