Connect with us
Vulpița trece prin clipe grele. Câți bani i-a cerut soacra pentru a-i da fetița inapoi

TV

Vulpița trece prin clipe grele. Câți bani i-a cerut soacra pentru a-i da fetița inapoi

Vulpița și Viorel trec prin clipe foarte grele. După ce și-au găsit în sfârșit o casă, datorită unui om cu inimă mare, acum cei doi nu își pot lua fetița cu ei la Buzău. Mama lui Viorel, Ilinca, le-a cerut celor doi soți o sumă foarte mare pentru tot timpul în care a stat alături de copilul lor și l-a îngrijit.

Soții Stegaru au de plătit o sumă imensă mamei lui Viorel

Viorel a mărturisit în direct că mama lui le cere suma de 10.000 de lei ca să le dea fetița. Femeia susține că fiul și nora ei îi datorează această sumă pentru cele 8 luni în care a avut grijă de copila în vârstă de 3 ani. Cei doi își doresc să meargă înapoi la Blăgești pentru a-și aduce copilul și lucrurile la Buzău. Se pare că în sfârșit Vulpița și Viorel și-au găsit liniștea și vor fi fericiți în noua lor gospodărie.

Deși este foarte mult de muncă deoarece casa este veche și curtea foarte mare, se pare că cei doi nu se dau în lături și s-au apucat deja de treabă. Veronica face curățenie, iar soțul ei o ajută la toate celelalte trebui gospodărești. Ba chiar a mers și în sat să caute păsări, deoarece soția lui ăși dorește foarte mult să crească animale în noua ei curte.

Intrați în legătură directă cu Mirela Vaida, părinții lui Viorel au declarat că nu îi inteesează de viața celor doi și nu vor sub nicio formă să mai fie asociați cu ei. „Nu mă interesează de ei deloc, pot dormi sub pod”, spune tatăl lui Viorel.

La rândul său Viorel a declarat că nu își mai dorește să aibă nicio legătură cu tatăl și mama sa și că ceea ce fac ei este extrem de greșit.  „Nici pe mine nu mă interesează, poți să te duci să mă desfiezi”, îi spune Viorel tatălui său.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top