Connect with us
Zina Dumitrescu, SALVATA de George Becali. Cum arata viata ei la azil

Vedete

Zina Dumitrescu, SALVATA de George Becali. Cum arata viata ei la azil

Zina Dumitrescu e de mai multa vreme internata in azilul de batrani, dupa ce fiul ei a uitat complet de ea. Impresionat de situatia dramatica prin care trece fosta creatoare de moda, George Becali a donat 100 de milioane de lei vechi la azilul unde este internata vedeta care le-a imbracat pe cele mai cunoscute manechine de la noi.

„Mi-a spus ca baiatul ei a abandonat-o. Imi aminteam cum avea grija de baiatul ei pe care il imbraca frumos, ca pe Elvis Presley. Toate manechinele care ii spun mama Zina, mama Zina, nu sunt capabile sa ii plateasca un azil? Am dat 100 de milioane la camin acolo unde sta dansa.

Zina Dumitrescu, abandonata in azil de fiul sau. Drama creatoarei de moda

Gigi Becali, noi dezvaluiri despre Mihaela si Cristi Borcea!

Asta a fost situatia. M-a impresionat situatia ei. Te creste mama ta si dupa aia o lasi si nu mai stie nimic de tine…”, a declarat Becali vizibil emotionat, la Romania TV.

Zina Dumitrescu este bine

„Fac sport foarte mult, ies in gradina, ma intorc, citesc, ma uit la televizor. Mai stau la o sueta cu doamnele de aici. Mi-am facut prietene: sunt vreo doua doamne cu care stau mult de vorba. Au venit mereu fostele mele manechine sa ma vada. Au venit Valentina Pelinel, a venit si Catalin Botezatu. Vorbesc la telefon mult cu Catalin Botezatu. Nu ii mai dau sfaturi acum ca e bolnav. El e la Istanbul acum”, a marturisit Zina Dumitrescu pentru Romania TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top