Connect with us
sfaturi

Stil

10 sfaturi simple de viata ca sa traiesti fericit

Un spirit fericit este in primul rand un spirit care se simte liber. Fericirea sta in lucruri simple, insa de multe ori o cautam in lucruri complicate. Iata 10 sfaturi pentru a duce o viata cat mai lipsita de nefericire:

Un spirit fericit este in primul rand un spirit care se simte liber. Fericirea sta in lucruri simple, insa de multe ori o cautam in lucruri complicate. Iata 10 sfaturi pentru a duce o viata cat mai lipsita de nefericire:

FA-TI O LISTA CU CE-TI PLACE…
… sa faci, sa nu faci. Macar o data pe saptamana creeaza lista in care vei trece ce iti face placere sa faci cel mai mult in timpul unei zile. Citeste apoi lista si verifica daca faci asta zi de zi.

FA MISCARE…
… pentru o minte sanatoasa. „Minte sanatoasa intr-un corps sanatos” nu este doar o vorba de duh, ci o realitate. Poti alerga in cel mai apropiat parc de trei ori pe saptamana, dimineata pe racoare, atunci cand copiii se pregatesc de scoala si oamenii merg la munca.

Citeste si:Care sunt motivele care duc la NEFERICIRE

Citeste si:Cum măsoară ştiinţa fericirea

MANANCA CORECT…
… adica fara alimente grase sau care sa contina mult zahar! Potrivit celui mai recent studiu stiintific, zaharul dauneaza mai mult inimii decat sarea.

FA DUS RECE…
… si te vei simti mai fresh! Se stie ca un dus rece stimuleaza circulatia sangelui mai bine decat un dus fierbinte, tocmai datorita temperaturii apei.

ASCULTA MAI MULT…
… si vorbeste mai putin. Aceasta metoda este comunicata si sub denumirea de „comunicare a inimii”. Ascultand vei avea rabdarea de fiecare data sa ii intelegi pe ceilalti si nu te vei repezi la a pune etichete sau a cadea in paranoia.

OPRESTE TELEVIZORUL…
… si ia o carte din biblioteca. Ce vezi la televizor? Multa tensiune si energie concentrata, multa miscare, lumina si culori haotice si mai ales, multa galagie! Nici nu ai timp sa procesezi toata informatia din audiovizual! O carte insa te va duce pe taramuri unde doar mintea ta este stapana!

CREEAZA…
… ceva frumos, pentru tine! Orice zi fara sa fi creat ceva, chiar si o chestie de care a doua ti s-ar face rusine, este binevenita! Creatia stimuleaza evolutia ta ca persoana si ca spirit liber. Un spirit liber este un spirit creativ!

PROFITA DE NATURA…
… chiar si iarna! Peste 3 luni se apropie anotimpul rece si iti este frica de starile de depresie ce vor urma? Toate acestea ti le induci tu! Pretextul celor mai multi depresivi este schimbarea climatica! Daca in interiorul tau este soare, ce legatura are luna decembrie cu motivele tale de fericire?

MULTUMESTE…
… si ajuta-i pe cei din jur. Sa iti ajuti aproapele nu este doar o pilda biblica ci un fapt care iti va da o stare de bine. Nu astepta nimic in schimb. Iar daca cineva te-a ajutat cu ceva, arata-i ca iti pasa si multumeste-i din inima!

RADE…

… cu pofta! Orice zi fara sa fi zambit macar este una pierduta. Daca nu gasesti in jurul tau motive de a zambi sau a rade copios, incearca autoironia, sigur va functiona! Uita-te in oglinda si incepe sa razi din ce in ce mai tare! Nu-i asa ca nu te mai poti opri pe urma?

Continue Reading

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top