Connect with us

Stil

5 beneficii ale castravetelui pentru casa si gradina ta

1. Castravetele alunga melcii
Castravetele te scapa de melcii care apar cand ti-e lumea mai draga in curtea ta. Pune intr-un recipient de aluminiu cateva felii de castravete si lasa-le intr-un colt al gradinii tale. Substantele chimice din leguma, reactioneaza in contact cu aluminiul si elibereaza un miros pe care melcii il detecteaza si fug „cat pot de tare” de el.

2. Te scapa de aburii de pe oglinda din baie

Dupa fiecare baie sau dus simti nevoia sa te aranjezi, insa te confrunti cu oglinda „atacata” de aburi. Afla ca poti scapa usor de aceasta problema, stergand suprafata oglinzii cu o felie de castravete, care face ca aburul sa dispara.

CITESTE SI: 6 utilizari incredibile ale castravetelui

3. Radiera magica

Cand iti lasi copiii sa se joace cu cariocile sau markerele prin casa, rezultatul este unul mai putin placut. Cu siguranta peretii, biroul sau diversele obiecte din casa ta ajung sa fie mazgalite cu instrumentele de scris. Poti scapa foarte usor de petele neplacute, cu ajutorul cojii de castravete, pe care o poti folosi exact ca pe o radiera.

4. Balamale

Poti scapa de scartaitul usilor cu ajutorul unei felii de castravete, trebuie doar sa le ungi si efectul apare imediat.

CITESTE SI: Spa la tine acasa in doar 3, 5 sau 10 minute

5. Curata obiectele din baia ta

Poti scapa foarte rapid de petele de calcar acumulate pe obiectele din inox din baie sau bucatarie, curatandu-le cu o felie de castravete, in plus acesta lasa un aspect luminos si stralucitor.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Stil

To Top