Connect with us
5 obiceiuri pe care toti oamenii fericiti le au

Stil

5 obiceiuri pe care toti oamenii fericiti le au

Vrei sa te numeri si tu printre oamenii fericiti? Iata ce trebuie sa faci!

Fericirea nu este atat de inaccesibila pe cat crezi. Oamenii care se bucura de ea au cateva obiceiuri zilnice care ii ajuta sa isi atinga scopurile si sa se simta impliniti. Tine doar de tine sa te simti bine in pielea ta. Fericirea trebuie sa faca zilnic parte din viata ta, nu sa fie o stare la care ravnesti toata viata.

1. Alege sa fii otpimist. Toti oamenii fericiti sunt optimisti indiferent de situatie. Chiar daca ai impresia ca sa intampla lucruri negative in jurul tau, alege sa privesti partea plina a paharului, caci toate lucrurile se vor indrepta si in jurul tau se va ancora doar energia pozitiva. Tot ceea ce se intampla in jurul este direct proportional cu modul tau de gandire, asa ca ai face bine sa fii mai pozitiv.

STIAI CA INFIDELITATEA SI FERICIREA POT FI GENETICE?

2. Prioritizeaza. Pentru a privi lucrurile mult mai clar trebuie sa fii organizat. Pentru asta este foarte important sa iti prioritizezi in fiecare zi activitatile. Atunci cand ai ordine in viata te simti mai stapan pe tine, mai increzator si automat devii mai linistit si mult mai fericit.

3. Pastreaza la indemana resursele care te binedispun. Fiecare om are nevoie de cateva clipe de liniste in fiecare zi, oricat ar fi de ocupat. Acorda-ti cel putin 15 minute sa te reculegi. Pastreaza la indemana lucrurile care te binedispun. Spre exemplu, ceaiul tau favorit, jurnalul in care poti scrie ce ai pe suflet sau patura ta preferata. Lucrurile simple au foarte mare valoare pentru oamenii fericiti.

4. Pune-te pe primul plan. Este poate pasul principal spre fericirea ta. Oamenii fericiti se accepta, se iubesc asa cum sunt, incearca sa progreseze si isi pun dorintele pe primul loc. Inainte de a-i multumi pe ceilalti impaca-te cu tine insuti.

5. Nu lua lucrurile personal. Oamenii se schimba, evenimente neplacute se ivesc la tot pasul, insa nu trebuie ca toate aceste lucruri sa te afecteze la nivel personal. Ia totul ca atare si nu te gandi ca cei din jurul tau sunt impotriva ta. Te vei simti mult mai usurat si mai fericit.

Sursa foto: simplereminders

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top