Connect with us
7 obiecte inutile intr-o bucatarie

Stil

7 obiecte inutile intr-o bucatarie

1. Sticle de plastic
Nu vei refolosi aceste sticle iar locul lor este in containere, nu depozitate in bucataria ta. Sticlele de plastic sunt de unica folosinta si atat.

2. Cutitele de bucatarie
Cu totii avem 2, maximum 3 cutite preferate pe care le folosim. Chiar si bucatarii profesionisti au cel mult 3,4 cutite.


3. Canile pe care nu le folosim
Incearca sa pastrezi canile mari si cele preferate de fiecare membru al familiei. Cu totii avem o cana favorita. Restul, ocupa spatiu fara rost in bucataria ta.

4. Servetele de bucatarie
Servetele de bucatarie puse in suport trebuie schimbate zilnic, din motive clare de igiena. Specialistii in domeniu recomanda folosirea unui prosop de bucatarie pe care trebuie sa-l inlocuiti in fiecare zi.

5. Pungi de plastic
Pungile de plastic sau cele de hartie se aduna intr-un sertar insa nu fac altceva decat sa-ti ocupe acel spatiu fara rost. Pastreaza cateva iar pe restul le poti arunca.

CITESTE SI: Gradina de apartament – ultimul trend in amenajari interioare
CITESTE SI: FOTO. Idei decorative inteligente pentru un apartament mic

6. Obiectele puse deasupra frigiderului
Fara un motiv anume, aproape cu totii depozitam obiecte deasupra frigiderului. Fa ordine si incearca sa iti aranjezi obiectele intr-o cutie, pe care s-o depozitezi in afara bucatariei.

7. Tacamurile primite la comanda livrata
Tacamuri de plastic, pliculete de sare si piper sau betisoare. Nu le vei folosi niciodata acasa asa ca poti renunta cu usurinta la ele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top