Connect with us
8 lucruri care intimideaza un barbat

Stil

8 lucruri care intimideaza un barbat

Stiai ca aceste 8 lucruri pot intimida orice barbat?

1. Nu il lasi sa fie un gentleman. Nu te comporta ca si cum esti foarte independenta si poti face totul singura. El cu siguranta stie acest lucru, dar vrea sa iti fie aproape si sa te trateze ca pe o printesa. Permite-i sa faca asta si il vei cuceri. Daca te vei comporta exact in mod contrar, nu vei face decat sa il indepartezi.

2. Nu faci o prioritate din relatia voastra. Daca il tratezi cu indiferenta si iti ocupi timpul cu multe alte lucruri in loc sa te vezi cu el, fii sigura ca il intimidezi. Un barbat isi doreste toata atentia ta, asa ca trebuie sa i-o oferi!

3. Imbracamintea la prima intalnire este ciudata. Daca nu te imbraci adecvat pentru locul intalnirii il vei face sa se simta rusinat. Ai grija la garderoba!

IATA 5 MOTIVE CARE II TAIE CHEFUL DE SEX ORICAREI FEMEI!

4. Esti perfectionista. Stim prea bine ca barbatii nu sunt perfectionisti si nici nu isi doresc sa fie. Nu insista pe anumite aspecte ale relatiei voastre, ci lasa lucrurile sa vina de la sine. Va fi mult mai usor pentru amandoi.

5. Vorbesti prea mult despre munca. Asta il face sa simta ca nu ii acorzi suficienta atentie si nu este important pentru tine. Odata ce ai parasit biroul, lasa toate problemele acolo.

6. Il confrunti foarte des. Un barbat are nevoie sa isi spuna parerea si sa comunice mult. Asculta-l si pe el si ajungeti la un punct comun.

7. Nu lasi garda jos. El va simti ca nu reuseste niciodata sa te cunoasca cu adevarat si asta il va intimida.

8. Nu zambesti prea des. In acest mod il pui pe barbatul de langa tine pe ganduri. El va considera ca nu esti fericita si ca nu te simti bine in prezenta sa.

Sursa foto: clickholeofficial.tumblr.com

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top