Connect with us
Grav accident de tren miercuri dimineata. Exista pericol de explozie!

Știri

Grav accident de tren miercuri dimineata. Exista pericol de explozie!

Grav accident feroviar miercuri dimineata, in judetul Ilfov. Un tren Regio a lovit in plin o autocisterna incarcata cu GPL.

Acest accident s-a produs in localitatea ilfoveana Dimieni. In jur de 100 de pasageri se aflau in trenul Regio la momentul producerii acestui eveniment. Pompierii au intervenit cu 3 autospeciale de stingere

Un tren Regio care trecea prin localitatea Dimieni din județul Ilfov a fost lovit în plin de o autocisternă încărcată cu GPL. Pompierii intervin cu 3 autospeciale de stingere , Descarcerare Grea, 4 SMURD, punct de comandă și autospecială CBRN.

Traficul rutier pe șoseaua de centură a municipiului București este oprit la km 25, în zona Tunari (între localitățile Căciulați și Balotești).

CITESTE SI: ATENTATE BRUXELLES. MAE: Trei romani raniti la Bruxelles. Trei zile de doliu national in Belgia. ISIS a revendicat atacurile – VIDEO – Live Text

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top