8 lucruri UIMITOARE despre femei. Cate dintre ele stiai?

17.03.2016
8 lucruri UIMITOARE despre femei. Cate dintre ele stiai?

Cel mai intens sex a fost trait de o femeie care a avut 134 de orgasme intr-o singura. Campion la numarul de ejaculari a fost un barbat care a reusit sa aiba „doar” 16 orgasme intr-un interval de 60 de minute.

Clitorisul unei femei are in jur de 8.000 de terminatii nervoase, in timp ce penisul unui barbat contine doar jumatate, adica in jur de 4000. Nici nu este de mirare ca femeile traiesc sexul mult mai intens decat partenerii lor.

Femeile se pot mandri cu propriul sistem de curatare a vaginului, care elimina astfel toate corpurile straine din aceasta parte a corpului.

In timpul actului sexual, peretii vaginului se transforma complet, intrucat acestia sunt prevazuti cu pliuri, la fel ca o umbrela care se deschide.

Citeste si: Cat de diferit este creierul femeilor de cel al barbatilor. Stiai asta?

Citeste si:5 motive care ii taie cheful de sex unei femei

In cazul in care te-ai intrebat de ce toata lumea calculeaza doar marimea penisului, afla ca si vaginul are o dimensiune medie. Aceasta se situeaza intre 7,62 si 10,16 centimetri, iar in cazul stimularii sexuale, organul genital feminin poate sa se mareasca cu pana la 200%.

Cel mai vechi instrument ginecologic folosit si in ziua de astazi este speculul, utilizat pentru prima oara cu 1300 de ani inaintea erei noastre.

Un alt lucru uimitor legat de femei este firul de par pubian, care are o perioada medie de viata de trei saptamani. Cel mai rezistent este firul de par de pe cap, care nu cade deloc pana la varsta de 7 ani.

Vaginul este locul in care traiesc o sumedenie de bacterii, multe benefice pentru organismul unei femei, asemanatoare celor folosite la fabricarea iaurtului, de unde si tratamentul cu astfel de produse pentru a imbogati flora vaginala.