Connect with us

Stil

Andrei Ciobanu și Irina Binder, autorii cu cele mai mari vânzări în februarie

Bucuresti, 16 martie 2017 – Andrei Ciobanu confirmă și depășește chiar toate așteptările editorilor urcând direct pe locul întâi în topul vânzărilor de carte pe elefant.ro în luna februarie 2017. Noul titlu abia lansat, Suge-o, Andrei!, a fost cel mai căutat volum al lunii februarie, detronând chiar și Insomnii, cartea scrisă de Irina Binder ce ocupa prima poziție în clasamentul lunii ianuarie.

Profitând de vâlva creată de lansarea noului volum semnat de Andrei Ciobanu, titlul precedent, Suge-o, Ramona! a urcat direct pe locul al patrulea al clasamentului general.

Jojo Moyes cu romanul După ce te-am pierdut a rămas pe pe poziția a treia a clasamentului, în timp ce pe poziția a cincea a urcat direct autoarea franceză Agnes Martin – Lugand cu volumul Oamenii fericiți citesc și beau cafea.

Andrei Ciobanu și Irina Binder conduc în topul vânzărilor

În Top 5 al celor mai bine vândute titluri scrise de un autor român, conduc detașat Andrei Ciobanu și Irina Binder, fiecare dintre ei având două volume prezente în acest clasament. Andrei Ciobanu a acaparat locurile întâi și al treilea cu cele două volume ale sale, în timp ce Irina Binder cu Insomnii se află pe poziția a doua, iar cu volumul al treilea al romanului Fluturi ocupă poziția a patra.

Autorea română care vinde însă mai bine chiar și decât Jamie Oliver este Geanina Staicu-Avram. Autoarea video blogului Jamila Cuisine a rămas în topul preferințelor românilor, ocupând a cincea poziție în clasamentul celor mai bine vândute 5 titluri scrise de un autor român și poziția a opta în topul general întocmit de elefant.ro.

În clasamentul autorilor străini conduc Jojo Moyes, cu După ce te-am pierdut, Agnes Martin – Lugand cu volumul Oamenii fericiți citesc și beau cafea și Paula Hawkins cu Fata din tren.

Alte două volume au intrat direct în top 10 titluri scrise de un autor străin: Pecetea morții, sub semnătura celebrei Veronica Roth (autoarea seriei Divergent) și Chimista, carte scrisă de Stephanie Meyer (autoarea seriei Amurg).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top