Connect with us

Stil

AUDIO SOCANT: Noi SUNETE MISTERIOASE s-au auzit pe Pamant!

Epopeea sunetelor misterioase care vin de nicaieri cunoaste un nou episod. De data aceasta s-au auzit voci ca din Iad in Ucraina si Canada, zilele trecute. Aceste anomalii auditive par fara explicatie, desi specialistii cred ca s-ar putea sa aiba legatura cu schimbarile climatice si patura electromagnetica ce acopera Terra.

Locuitorii din Kiev s-au trezit ieri si alaltaieri cu sunete ca niste mugete, venind din Pamant. Acestea erau descrise la inceput ca mecanicizate dupa care ar fi auzit ca si un glas al unui monstru ce se trezeste din hibernare. Una dintre explicatiile acestor sunete bizare ar fi experimentele pe care armata le face in zona, in mai multe locuri de pe Pamant.
CITESTE SI: STEFAN BANICA JR., DIN NOU TATA? UITE CE A ASCUNS LAVINIA PARVA
Inca din anul 2009 se inregistreaza astfel de sunete, existand numeroase videoclipuri cu vocile din Iad postate pe YouTube. Primele astfel de sunete s-au inregistrat in SUA si Franta, insa primele documente care descriu sunete misterioase dateaza din 1854.

Nu departe de noiembrie 2014, o sfera luminoasa a fost surprinsa deasupra Muntilor Ural, urmata de sunete misterioase asemanatoare unor animale preistorice. Se spune ca tensiunile din interiorul Terrei devin din ce in ce mai mari si au tendinta de a migra spre exteriorul scoartei terestre. Din cauza schimbarilor climatice, spun oamenii de stiinta, este foarte probabil ca aceste tensiuni sa se inmulteasca, temperatura ridicata afectand nucleul Pamantului.

Continue Reading
You may also like...

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top