Connect with us
Cazare gratuita in peste 400.000 de locatii. Cum poti pleca in vacanta si sta gratuit

Stil

Cazare gratuita in peste 400.000 de locatii. Cum poti pleca in vacanta si sta gratuit

Cazarea este mereu o problema atunci cand iti doresti sa pleci in concediu pentru ca deobicei presupune sa cheltuiesti multi bani, insa poti fi cazat gratuit. Desi este greu de crezut exista destul de multe persoane care isi pun la dispozitie locatiile pentru a primi musafiri din alte tari. Iata cum functioneaza sistemul.

Denumit Home Exchange sau Couch surfing (unul din cele mai cunoscute proiecte de acest gen) este un sistem de cazare de tip share, adica tu te inscrii pe unul din site-urile care promoveaza astfel de servicii, iti completezi profilul, pui fotografii cu locuinta ta si odata ce esti aprobat ca membru poti solicita cazare altor persoane care sunt dispuse sa primeasca musafiri.

Exita si o serie de restrictii ce pot fi impuse sau pe care le poti impune.

Cazare gratuita in Spania, Londra, Italia, Grecia, Croatia, America sau Mexic

Sistemul a devenit extrem de popular si functioneaza de cativa ani.

couchsurfing.com, unul din cele mai celebre site-uri de cazare gratuita, ofera locuri de cazare in peste 400.000 de locatii.

Un alt site de cazare gratuita este exchangezones.com care ofera cazare in peste 15.000 de case din intreaga lume.

Este foarte important sa cititi regulile fiecarui site pe care il vizitati si de asemenea sa va uitati atent pe profilurile persoanelor care va ofera cazare gratuita. Sunt unii membrii care nu accepta animale de companie sau persoane care fumeaza.

Pe langa cazarea gratuita mai poti cunoaste si o multime de oameni, stand in aceeasi casa cu noile tale gazde este foarte probabil ca se va lega o relatie de prietenie.

Odata ce ai fost in vizita la un membru care te-a cazat, acesta poate alege sa vina si el la tine in casa.

Daca totusi ti-e teama sa te duci in vizita la niste straini, exista servicii de cazare mai ieftina spre deosebire de hoteluri. AirBNB este unul din siteurile care ofera apartamente de inchiriat, ideal pentru familiile cu un numar mare de membri.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top