Connect with us
iUMOR 4 aprilie 2020 live stream Antena 1. Urmărește emisiunea online gratis

TV

iUMOR 4 aprilie 2020 live stream Antena 1. Urmărește emisiunea online gratis

iUMOR din 4 aprilie 2020 live stream gratuit. Delia, Chelo și Mihai Bendeac vor juriza astăzi de la ora 20:00 la Antena 1 noi numere pe scena emisiunii. Poți urmări și online prin live stream emisiunea pe mai multe platforme, ți le enumerăm mai jos.

iUMOR live stream Antena 1

Ce vezi astăzi 4 aprilie la iUMOR

Ce vezi astăzi 4 aprilie la iUMOR

Emisiunea iUMOR poate fi urmărită pe platforma Antenaplay.ro, site-ul oficial unde sunt transmise canalele Intact Group, printre care și Antena 1. Aici ai nevoie de abonament.

De asemenea, dacă ești abonat DIGI poți urmări gratuit iUMOR pe platforma Digionline.ro, unde te poți loga sau crea un cont pentru live stream la toate canalele din grila DIGI / RCS – RDS. Este gratis pentru abonații companiei.

Unde pot vedea gratuit live Antena 1 și emisiunea iUMOR live stream legal?

Pe langă cele două platforme, poți urmări gratuit iUMOR live stream Antena 1 pe Horizon Go, platforma penru clienții UPC. Te loghezi pe acest site cu datele din contul tău MyUPC. Gratuit pentru abonații UPC / Vodafone.

Dacă esti abonat Vodafone, poți urmări emisiunea live stream pe platforma Vodafone TV.

Abonații Orange au și ei acces la iUMOR și canalul Antena 1 live, în platforma Orange TV.

Dacă eși abonat FOCUS SAT, descarcă din APP store sau Google play aplicatia LIVETV.

Cele mai spectaculoase numere din acet sezon

Delia, Chelo și Mihai Bendeac au de ales cele mai bune numere din aces sezon care vor ajunge în marea finală a emisiunii. Încă suntem în etapa de preselecții, așa că dacă te-ai săturat de știri și vrei să te distrezi te poți uita la Antena 1. De la ora 20.

Important emisiunea din 4 aprilie 2020, va fi disponibilă integral oricand pe platforma Antena Play.

Juriul emisiunii este alcătuit din: Delia, Chelo și Mihai Bendeac. Prezentatorii sunt Dan Badea și Șerban Clopoț.

Ce vedem astăzi?

Site-ul de stiri scriu că vom ramane fară cuvinte. Bătaie la iUMOR chiar acum.

În doar câteva minute, la Antena 1 începe cel mai savuros show de umor. De data aceasta, jurații vor fi „făcuți” din baloane. Și la propriu, și la figurat. Iar un fost finalist iUmor urcă, din nou, pe scenă, hotărât să cucerească din nou publicul cu un număr inedit de stand-up comedy.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top