Connect with us

Stil

Ce calitati are femeia ideala in Romania

Fiecare bărbat are un tipar, însă sunt câteva caracteristici comune, pe care ei cred că le-ar găsi în femeia ideală.

Femeia ideală este senzuală. Aspectul fizic nu este cel mai important lucru la care se uită bărbații, dar este important. Mai renunță la pantalonii sport în favoarea unei rochii sexy, negre, sau a unei lenjerii provocatoare.

Femeia ideală este inteligentă. Bărbații sunt atrași de aspectul fizic, dar inteligența unei femei îi vrăjește de-a dreptul. Au nevoie de o femeie care îi provoacă zilnic și pe care nu o pot manipula.

CITESTE SI: MULTE FEMEI CARE FOLOSESC ,,METODA RETARAGERII” RAMAN INSARCINATE

Femeia ideală nu este materialistăBărbații vor să fie priviți ca niște cavaleri în armuri strălucitoare, gata să te salveze, dar nu înseamnă că trebuie să strigi zilnic după ei. Ei nu suportă femeile materialiste, iar dacă continui să ceri cine scumpe și cadouri, nu te mira că va pleca la un moment dat.

Femeia ideală este onestă.Bărbații apreciază femeile sincere, așa că arată-i că poate avea încredere în tine.

Femeia ideală este încrezătoare. Nimic nu este mai sexy decât o femeie sigură pe ea. Nu îl mai întreba dacă îți stă bine cu fusta pe care tocmai ai cumpărat-o sau dacă i se pare că te-ai îngrășat. Arată-i că te simți confortabil în pielea ta, pentru că dacă vede că ai nevoie de asigurări că ești frumoasă, s-ar putea să înceapă și el să aibă îndoieli.

 

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Danciu

    2016-05-29T01:44:00+03:00 at 1:44

    la aia cu manipulatull nu sunt de acord!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top