Ce fel de persoană va fi copilul tău, în funcție de perioada de alăptare

20.03.2015
Ce fel de persoană va fi copilul tău, în funcție de perioada de alăptare

Un studiu realizat pe 3.500 de copii timp de 30 de ani îți spune ce fel de persoană va fi copilul tău, în funcție de perioada de alăptare. Studiul despre care vorbește portalul american curiosidades.batanga.com susține că micuții care sunt alăptați până la 2 ani și peste această vârstă vor avea succes în viață și vor ieși mereu în evidență prin inteligența lor sclipitoare.

ALĂPTARE PÂNĂ ÎN 3 LUNI
Copilul care este alăptat doar în primele trei luni de viață va avea un temperament recalcitrant. Acesta va fi rebelul prin definiție și va prelua de unul singur inițiativa. Personalitatea lui se caracterizează prin inventivitate, loialitate și dorința de adrenalină.

ALĂPTARE PÂNĂ ÎN 6 LUNI
Mamele care își alăptează copiii până în 6 luni vor avea în casă mici artiști. Copilul alăptat până la 6 luni se va înclina spre domeniile artei, alegând să creeze. Firea sensibilă, iubitoare și empatică a copilului tău îl va ajuta să își facă rapid prieteni deoarece toată lumea îl va îndrăgi de la prima vedere.

ALĂPTARE PÂNĂ ÎN 12 LUNI
Copilul alăptat timp de un an va fi tipul omului pragmatic. Va avea tot timpul calcule în cap și va ieși în evidență prin capacitatea de a gestiona situații de criză, rezolvând problemele cu soluții autentice.

ALĂPTARE PÂNĂ ÎN 24 LUNI (ȘI PESTE)
Aceștia vor fi adevărați lideri. Copiii alăptați până la 2 ani, susțin cercetătorii, sunt extrem de inteligenți și de prezenți în actualitate, pot fi considerați chiar niște genii. Știu să facă ușor bani și sunt gata de compromisuri dificile pentru a obține succesul.

Studiul a fost condus de profesorul universitar brazilian Bernardo Lessa Horta de la „Universidade Federal de Pelotas”.