Connect with us
Decizie importantă! Patrick, fiul Elodiei Ghinescu și a lui Cioacă, și-a schimbat numele

Știri

Fiul Elodiei Ghinescu și a lui Cioacă, și-a schimbat numele

Cazul Elodia – Cioacă a zguduit o țară întreagă și i-a ținut pe români multă vreme în fața televizoarelor unde s-a dezbătut dispariția avocatei. Au fost lansate nenumărate ipoteze cu privire la adevărul din spatele acestui caz, însă publicul larg nu știe nici astăzi ce anume s-a întâmplat între cei doi soți. Elodia a dispărut fără urmă, iar soțul ei este după gratii. Cu toate astea, viața merge înainte, iar Patrick, fiul celor doi are acum 14 ani și un viitor frumos în față.

Patrick a obținut dreptul de a-și schimba numele

Copilul avocatei Elodia Ghinescu și a fostului polițist Cristian Cioacă este un adolescent în toată regula și se bucură de viață alături de familia sa. Recent, Patrick a obținut dreptul de a-și schimba numele.

El este crescut de către mătușa din partea tatălui și soțul acesteia. Cei doi au obținut în instanță custodia băiatului. Despre Patrick se știe că a luat calea sportului și este membru al Federației Române de Baschet. Era doar un copil când mama lui a dispărut.

Cazul Elodia a fost unul dintre cele mai încurcate și mediatizate cazuri de dispariții din țara noastră. A dat mari bătăi de cap anchetatorilor și a ținut românii cu sufletul la gură. S-a tot zvonit, în repetate rânduri, că Elodia ar fi fost văzută ba într-o țară, ba în alta, dar nimic din toate astea nu s-a confirmat.

Un caz greu de deslușit

Elodia Ghinescu – o avocată de succes – a dispărut în anul 2007. La nouă ani distanță de la dispariția ei, soțul, fost Polițist de Argeș, Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare. Corpul avocatei nu a fost găsit până acum, însă a fost considerată probă la dosar descoperirea unor pete de sânge în locuința celor doi soți, dar și în mașina polițistului.

Cazul Elodia rămâne unul dintre puținele condamnări definitive pentru omor fără identificarea unui cadavru.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top