Ce filme și seriale românești poți urmări pe HBO. Sunt mai multe producții decât pe Netflix

18.02.2021
Ce filme și seriale românești poți urmări pe HBO. Sunt mai multe producții decât pe Netflix

Filme și seriale românești pe care le poți urmări pe HBO. Îți prezentăm o listă cu producțiile românești care sunt pe HBO, mult mai multe decât găsești pe Netflix. Dacă ești iubitor de filme produse în România, trebuie să știe care sunt cele mai bune titluri.

Ce filme și seriale românești poți urmări pe HBO

Îți prezentăm câteva filme și seriale românești pe care le poți urmări pe HBO. Începem cu Eu sunt Hercule, o producție documentară. Stațiunea Herculane este una dintre cele mai vechi din Europa, unde Hercule însuși a venit să-și refacă forțele. Relu, Mitică și Gelu sunt maseuri și ghizi în stațiunea renumită pentru puterea vindecătoare a apelor.

Cinema, Mon Amour prezintă povestea lui Victor Purice – manager, fost operator și cinefil împătimit, și a celor două angajate ale sale, Cornelia și Lorena. Zi de zi, aceștia se luptă pentru a păstra cinematograful Dacia Panoramic din Piatra Neamț, unul dintre ultimele cinematografe rămase în România în prezent. Cum a trăit “epoca de aur” a cinematografiei.

Pașaport de Germania este un film românesc care spune povestea celui mai amplu negoț de oameni din Europa secolului XX: vânzarea organizată, sistematică a întregii populații germane din România către statul Republica Federală Germania. Documentarul se axează pe istoriile personale ale celor direct afectați de acest transfer.

Cele mai așteptate filme cu supereroi care vor fi lansate în 2021

Planeta Petrila. În timp ce minerii orașului Petrila intră în mină pentru ultima oară, artistul și fostul miner Ion Barbu se concentrează pe misiunea lui: să ocrotească mina de cărbuni din Petrila ca patrimoniu cultural. Dar, în concordanță cu acordurile UE legate de închiderea minei, autoritățile vor să o demoleze complet.

Rămâi cu mine este un serial românesc care prezintă natura umană: regăsim oamenii așa cum sunt ei în esența lor, cu pasiunile, iluziile, temerile, singurătatea, nesiguranța și visurile lor. Serialul vorbește despre relațiile oamenilor cu ceilalți, dar mai ales cu ei înșiși.

În derivă este primul serial original produs de HBO în România. Serialul se centrează pe povestea lui Andrei Poenaru, un bărbat care a divorţat și s-a mutat din casa familiei. El a închiriat parterul unei vile pe care l-a transformat atât într-un spaţiu de locuit, cât şi în cabinet. Proprietara vilei este Ileana, mama Dianei, fosta lui pacientă.