Connect with us
Cea mai mare temere a femeilor a fost dezvăluită!

Stil

Cea mai mare temere a femeilor a fost dezvăluită!

Psihologii sunt de părere că femeile au o mulțime de temeri în ceea ce privește viața amoroasă și cea sexuală. Acestea sunt foarte preocupate de modul în care arată și ajung să își facă o serie de temeri legate de aspectul fizic.

„Reprezentantele sexului frumos îşi fac griji că partenerul de viaţă în momentul în care ajung în pat nu o să le considere suficient de atrăgătoare, aşa că încep să se teamă de acest lucru. Lipsa experienţei sexuale este un alt motiv de îngrijorare în rândul femeilor, însă dacă ştiu cum să discute cu partenerul de viaţă cu siguranţă vor avea avea o relaţie sexuală bună. Sexul întotdeauna trebuie să fie o experienţă sănătoasă şi pozitivă, iar dacă există şi un dialog între cei doi parteneri cu siguranţă relaţia va fi una de durată“, a spus sexologul Marian Avram, citat de Adevărul.

Sexologii mai spun că femeile se tem întotdeauna că vor rămâne însărcinate atunci când nu îşi doresc acest lucru și că nu sunt suficient de capabile să își satisfacă partenerul în pat.

O altă temere a reprezentanților sexului frumos este legată de faptul că partenerii lor vor ajunge la orgasm mult mai repede ca ele. De asemenea, 0 nouă experienţă cu un alt partener este considerată de femei un motiv de îngrijorare

Citește și: Tânără româncă, DEZBRĂCATĂ pe stradă! Ce făcea și spunea femeia

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top