Connect with us
Cum isi alege un barbat hainele in fiecare dimineata

Stil

Cum isi alege un barbat hainele in fiecare dimineata

Iata care sunt cele mai frecvente obstacole pe care le intalnesc barbatii atunci cand isi aleg hainele, in fiecare dimineata.

Poza articolului nu este reala. Nu are cum! Cat de des vi se intampla sa va treziti si sa va plimbati zambitori prin casa, fara nicio graba? Aproape niciodata. Indiferent de jobul pe care-l ai, ca esti corporatist sau vopsitor auto, esti construit sa dormi pana intri in criza de timp.

Trezitul de dimineata, cu definita sa clara „a se destepta din somn”, este momentul acela de soc in care iti dai seama cat e ceasul si subit, mai ceva ca un matematician, ti-ai calculat in doar 2 secunde cate minute iti revin pentru un dus, cate pentru a arunca o camasa sifonata pe tine si cate vei petrece-n trafic.

CITESTE SI: Cum cumperi lenjerie intima pentru o femeie
CITESTE SI: Cum impresionezi o femeie la prima intalnire
Alegerea hainelor – Eh, aici este momentul in care te certi in fiecare dimineata ca nu esti o persoana ordonata si n-ai tricourile aranjate pe culori, model sau macar departajate cele bune de cele de dormit. In final, dupa ce vei pierde timp pretios uitandu-te in dulap, vei alege acelasi tricou preferat si aceeasi pereche de blugi despre care ai impresia ca te face s-arati ca dintr-o reclama Denim.

Garderoba unui barbat – Exista un studiu care spune ca peste 70 % dintre barbati se bazeaza pe partenerele lor cand vine vorba de alegerea hainelor. Cu scuza ca n-au incredere in propriul stil, multi barbati merg pe decizia doamnelor atunci cand trebuie sa cumpere o cravata, un tricou, pantofi sau un costum.

In concluzie, alegerea hainelor pentru un barbat somnoros se bazeaza, in mod deosebit, pe pozitionarea acestuia in fata dulapului. Mai exact, ce ii va sari in ochi, aia va purta in ziua respectiva. Evident, pentru a nu diminua in vreun fel asteptarile si sperantele doamnelor, venim cu precizarea ca nu toti barbatii sunt la fel.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top