Connect with us
baia

Stil

DATE INTERESANTE. Ce face toată lumea în baia de la serviciu

Ceea ce se întâmplă în baia de la serviciu, rămâne în baia de la serviciu… Până când o firmă suedeză care se ocupă cu igiena îi ia la întrebări pe 14.000 muncitori ca să afle ce fac aceștia la baie, pentru un studiu inedit. Așadar, 14.000 de muncitori din 13 țări diferite au răspuns ce fac în baia de la serviciu, iar rezultatele vă vor uimi.

Potrivit sondajului realizat de Svenska Cellulosa Arktiebolaget, muncitorii râd, plâng sau fac inclusiv exerciții fizice la baie. Din acest studiu reiese că cei mai mulțumiți de condițiile de baie la serviciu sunt nord-americanii, 13% dintre aceștia spunând că preferă baia de la serviciu decât cea din propria lor locuință. Pe de altă parte, chiar dacă sunt mulțumiți de condițiile și serviciile sanitare de la baie, o pătrime din americani nu sunt încântați să meargă la baie la serviciu deoarece sunt întrebați mereu: „Ce ai făcut la baie?”. Iată și răspunsurile suedezilor:

CITEȘTE ȘI: CUM FACI UN AVION DIN HÂRTIE CARE SĂ ZBOARE DEPARTE

81% folosesc baia de la serviciu, iar 19% se abțin de la necesități

46% dintre respondenți folosesc baia  pentru a se spăla pe față și pe mâini

24% -vorbesc la telefon

22% – se schimbă de haine la baie

19% trimite mesaje pe telefonul mobil sau intră pe Facebook, în timp ce stau pe ”tron”

15% se machiază

15% doar iau o mică pauză, fără să facă nimic

11% merg la baie să mai scape din frustrări

11% au conversații private, reglări de conturi sau lămuriri

8% fac duș la serviciu

7% plâng

7% fumează pe furiș

5% mănâncă

3% fac exerciții fizice

 

 

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top